11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalIaşi - „U“ Craiova / Mircea Rednic: E momentul să obținem un rezultat pozitiv

Iaşi – „U“ Craiova / Mircea Rednic: E momentul să obținem un rezultat pozitiv

-

Clubul Poli Iaşi a susţinut conferinţa de presă premergătoare întâlnirii cu Universitatea Craiova. Disputa din etapa 25 este programată sâmbătă, de la ora 20.00, pe stadionul „Emil Alexandrescu“ din Iaşi. La întâlnirea cu reprezentanţii mass-media din Dealul Copoului au fost prezenţi antrenorul principal Mircea Rednic şi mijlocaşul olandez Nicandro Breeveld. VEZI VIDEO!

Mircea Rednic: Îmi doresc mai mult să câștigăm sâmbătă

Antrenorul moldovenilor, Mircea Rednic, s-a arătat optimist în privinţa destinaţiei punctelor.

„Pentru următorul joc am tot lotul la dispoziție, fără accidentați sau suspendați. E momentul să obținem un rezultat pozitiv, mai ales că mi-am propus 6 puncte în cele 4 partide până la play-out. Am mai avut experiențe cu Universitatea Craiova. Am pierdut un campionat, iar ei au pierdut o calificare în cupele europene. Eram jucător la Rapid în acea perioadă. Dintre cele două meciuri pe care le avem de disputat cu ei îmi doresc mai mult să câștigăm sâmbătă. Până în martie, când jucăm în Cupă contra lor mai este timp. Oricum, ne focusăm pe ambele competiții. Îmi doresc foarte mult să ne calificăm în semifinale”, a declarat Mircea Rednic.

Nicandro Breeveld: Știm că Universitatea Craiova este o echipă bună

La rândul său, mijlocașul Nicandro Breeveld crede că a a sosit momentul unei victorii în fața suporterilor din Copou.

„Știm că Universitatea Craiova este o echipă bună. Va fi un meci greu! Noi vom intra pe teren cu respect față de adversari, dar nu mai mult decât trebuie. Vom lupta pentru puncte. Suntem pe locul pe care suntem și trebuie să ieșim din această situație. Pentru asta lucrăm la antrenamente. În meciurile care au trecut, adversarii nu au fost mai buni decât noi și totuși am pierdut. Cred că ne-a lipsit șansa”, a afirmat Nicandro Breeveld.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS