29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Filip Popescu: Sper să scoatem un rezultat bun în Copou

VIDEO / Filip Popescu: Sper să scoatem un rezultat bun în Copou

-

Filip Popescu, antrenor din cadrul Centrului de Copii şi Juniori al Universităţii Craiova, a fost prezent astăzi în studioul Radio Sud (97.4 FM). Fost fotbalist în Liga 1 şi Liga 2, tehnicianul grupei de copii născuţi în anul 2009 a fost invitat la emisiunea „Repriza de Sud“. El a prefaţat întâlnirea pe care trupa lui Corneliu Papură o va susţine sâmbătă, de la ora 20.00, la Iaşi, împotriva lui Poli.

„E o partidă foarte dificilă, ţinând cont că Iaşiul a pierdut în primele două etape. Au schimbat antrenorul şi câţiva jucători. Au un tehnician bun, cu care am lucrat şi eu la FC Vaslui, dar sperăm să o ţinem pe trendul ăsta ascendent. Jocul băieţilor noştri este un bun. Avem şi un fotbalist care revine, Alex Cicâldău, în care îmi pun mari speranţe. Sper să-l văd şi pe Koljic evoluând mai multe minute. Dacă vom elimina şi greşelile personale din faza defensivă, atunci lucrurile vor sta bine cu siguranţă. Sper să scoatem un rezultat bun în Copou. O victorie ar fi extraordinară“, a explicat Filip Popescu.

VEZI ÎNTREAGA EMISIUNE ÎN FORMAT VIDEO!

Filip Popescu a vorbit şi despre fostul său coleg de cameră de la Internaţional Piteşti, Dan Nistor. A punctat că acesta este un câştig pentru echipa antrenată de Corneliu Papură.

„Eu zic că linia de mijloc este una dintre cele mai bune din campionat (…) Dan Nistor încă nu s-a adaptat complet la jocul echipei. Nici nu avea cum să o facă într-un timp atât de scurt. Dar, cum îl ştiu eu, că am fost şi coleg cu el acum vreo 12-13 ani, se va impune curând. Este un jucător foarte bun, care aleargă mult, reuşeşte să elibereze zonele. Ştie să joace din devieri şi vede foarte bine jocul. Sper să dea şi goluri, şi pase de gol. Am jucat împreună la Internaţional Piteşti. Eu îmi încheieam cariera, iar el era un tânăr de perspectivă, de 18-19 ani. Mai mult, stăteam şi în cameră cu el şi este un tip extraordinar“, a spus Filip Popescu.

„Repriza de Sud“ se difuzează în fiecare zi de luni şi de joi, de la ora 21.00, pe Radio Sud (97.4 FM).

Citeşte şi: VIDEO / Cristi Bărbuţ şi Corneliu Papură au prefaţat meciul din Copou

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova: Doi tineri, reținuți pentru vânzarea de substanțe psihoactive

Doi tineri au fost reținuți pentru vânzarea de substanțe...

ȘTIRI GdS