11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalTricolorii lui Daniel Mogoşanu au pierdut amicalul cu Cipru. Flavio Zamfir a fost titular!

Tricolorii lui Daniel Mogoşanu au pierdut amicalul cu Cipru. Flavio Zamfir a fost titular!

Naţionala Under 16 a României, antrenată de craioveanul Daniel Mogoşanu, a fost învinsă astăzi, într-un amical, cu scorul de 1-0, de reprezentativa similară a Ciprului. Partida s-a desfăşurat pe stadionul „Paralimni“. Unicul gol al partidei a fost marcat de Demetris, în minutul 15.

Singurul jucător al Universităţii Craiova din lotul României, Flavio Zamfir, a fost titular, dar nu a evoluat toate minutele.

România: Constantin Mărgărit – David Maftei, Răzvan Pașcalău, Adrian Grigore Huideş, Flavio Zamfir (’67, Eduard Rusu) – Rareş Scocîlcă (’60, Robert Neagu), Cristian Mihai (’60, Alex Adamscsik; ’67, David Roșu) – Gabriel Plumbuitu (’67, Bogdan Dragomir), Tudor Cociș (’60, Ştefan Stavrositu), Rareş Burnete (’67, Traian Oargă) – Ciprian Popescu.

Revanșa e programată joi, 13 februarie, de la ora 14.30.

România U16 se pregăteşte pentru Turul de Elită

Generația pregătită de Daniel Mogoșanu este formată din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2004. România U16 va participa în această toamnă în preliminariile EURO 2021. Tricolorii au fost repartizați în Grupa 2 de calificare, alături de Italia, Slovenia și Albania. Gazda grupei va fi România, partidele urmând să se dispute în perioada 22-28 octombrie 2020, conform următorului program:
-22 octombrie 2020: România – Slovenia;
-25 octombrie 2020: România – Italia;
-28 octombrie 2020: România – Albania.

Primele două clasate în grupele de calificare alături de cele mai bune patru locuri trei se califică la Turul de Elită. Acolo sunt deja calificate Olanda și Spania. La turneul final se califică direct câștigătoarele celor 8 grupe și cele mai bune șapte locuri secunde, cărora li se alătură țăra gazdă, Cipru.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS