Acasă Sport Fotbal Amical / Jucătorii lui CSO Filiaşi vor fi testaţi mâine în Serbia

Amical / Jucătorii lui CSO Filiaşi vor fi testaţi mâine în Serbia

-

Jucătorii lui CSO Filiaşi trag tare în cantonamentul pe care-l susţin în Serbia, la Donji Milanovac. Antrenorul Nae Constantin şi-a supus elevii la două antrenamente zilnice, în care a vizat atât acumulările fizice, cât şi îmbunătăţirea relaţiilor tehnico-tactice.

„Am ţinut legătura cu Nae Constantin în fiecare zi şi mi-a spus că lucrurile decurg foarte bine. Nu au zăpadă acolo, iar asta i-a ajutat pe băieţi să susţină câte două antrenamente pe zi în condiţii excelente. Primul are loc dimineaţa, iar cel de-al doilea seara, în nocturnă. Un lucru foarte important este că nu s-au consemnat accidentări“, a explicat preşedintele Florin Spânu, pentru GdS.

CSO Filiaşi va susţine mâine, de la ora 18.00 (ora României), în Serbia, un nou amical. Adversară va fi ACS Hușana Huși, ocupanta locului 12 în Liga a III-a, seria 1.

Până acum, Aurel Lupu şi colegii săi au bifat trei jocuri de verificare. Au înregistrat, în ordine, o înfrângere – scor 0-1 cu Pandurii la Târgu Jiu, o victorie – scor 3-0 cu Vulturii Fărcăşeşti, la Rovinari, şi o remiză – scor 1-1 cu Sporting Roşiori, pe stadionul „Aripile“ din Craiova.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

Ion pleacă în concediu, în străinătate, iar la plecare Gheorghe îl roagă să-i aducă şi lui un papagal. La întoarcere, Ion, care...

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...