11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / Pandurii Târgu Jiu, corectată de Viitorul Dăeşti

Amical / Pandurii Târgu Jiu, corectată de Viitorul Dăeşti

Pandurii Târgu Jiu a disputat ieri cel de-al patrulea meci amical din perioada de pregătire. Cu această ocazie au fost testaţi şi jucătorii aduşi în probe în ultima săptămână. Adversara grupării gorjene a fost formaţia vâlceană Viitorul Dăeşti, ocupanta locului 11 în Liga a III-a, seria 4. Confruntarea disputată pe terenul sintetic de la Târgu Jiu şi s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, cu 2-1.

La pauză a fost 1-1, după ce Florin Costea a deschis scorul (‘4), iar Andrei Şendroiu a restabilit egalitatea (’29). Jucătorul pandurilor şi-a trecut în cont şi ratarea unui penalti înainte de finalul primei părţi.
Victoria Dăeştiului a venit graţie lui Neacşu, care a scuturat plasa gorjenilor în minutul 66.

Pandurii Târgu Jiu: Iovicin – Vasilescu, Ciobanu, Catrici, Cuţitoiu – Cristian Ştefan – Babaua, Pîrciu, Şendroiu, Tănăsoiu – Bodea. Pe parcursul reprizei a doua au mai jucat: Opriţa – Achiriloaei, Zlataric, Gheorghe, Cuţitoiu,Vasilescu, Pape, Peia, Dinu, Cornicioiu, Goma, Patrick Popescu.
Antrenor: Călin Cojocaru.

Aceasta a fost prima înfrângere suferită de Pandurii Târgu Jiu în perioada de pregătire de iarnă. Până acum, gorjenii au mai înregistrat o remiză, 1-1 cu Vulturii Fărcăşeşti, şi două victorii, 4-1 cu Jiul Rovinari şi 1-0 cu CSO Filiaşi.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS