12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Alexandru Dinu Ivănescu luptă pentru Pandurii cu gândul la „U“ Craiova

VIDEO / Alexandru Dinu Ivănescu luptă pentru Pandurii cu gândul la „U“ Craiova

-

Alexandru Dinu Ivănescu, fotbalist crescut de Universitatea Craiova, evoluează din februarie 2019 la Pandurii Târgu Jiu. Mijlocaşul de 20 de ani a bifat 590 de minute în turul campionatului, dar nu a reuşit să marcheze. El speră ca în partea a doua a campionatului de la Liga a II-a să evolueze mai mult şi să pună umărul la salvarea echipei gorjene de la retrogradare.

„Suntem într-o perioadă depregătire, avem o serie de meciuri amicale şi noi încercăm să dăm tot ce avem mai bun pe teren. Avem o mulţime de jucători tineri, veniţi în probe, şi depinde numai de ei să rămână. Sunt semne bune până acum, sperăm să ne ajute şi în campionat. Îmi doresc să joc mai mult. Acesta este obiectivul meu pentru retur. Vreau să evoluez cât mai multe minute şi să o fac cât mai bine, să-mi ajut echipa“, a declarat fostul decar al Universităţii II Craiova, a cărui ascensiune a fost oprită la un moment dat de o accidentare gravă, o ruptură de ligamente.

Întrebat cum crede că se va prezenta Pandurii Târgu Jiu în retur, Alex a spus: „Noi dăm tot ce putem la fiecare meci şi sperăm să scoatem cât mai mult de la fiecare. Şi dumnealui (antrenorul Călin Cojocaru – n.r.) a venit cu o altă mentalitate. Încercăm să ne adaptăm cât mai bine la ce ni se cere şi sperăm să facem o figură frumoasă în retur“.

„Îmi doresc să revin într-o zi la Universitatea Craiova“

Alex Dinu Ivănescu a rămas conectat la tot ceea ce se întâmplă la Universitatea Craiova şi le ţine pumnii alb-albaştrilor în lupta pentru campionat. El speră ca într-o zi să revină sub culorile Ştiinţei.

„Am urmărit echipa, inclusiv aceste meciuri din cantonamentul lor din Antalya. E o echipă bună! Le doresc mult succes, să câştige campionatul. Îmi doresc să revin într-o zi la Universitatea Craiova. Este o echipă cu tradiţie, care m-a ajutat foarte mult şi nu i-aş refuza dacă ar fi să primesc o ofertă de acolo în viitor“, a explicat tânărul mijlocaş.

Alexandru Dinu Ivănescu este evaluat de Transfermarkt la 25.000 de euro.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS