12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCFR Cluj s-a întors din cantonamentul din Spania. Vezi ce a făcut în amicale!

CFR Cluj s-a întors din cantonamentul din Spania. Vezi ce a făcut în amicale!

Campioana României, CFR Cluj, a încheiat cu o victorie stagiul de pregătire desfăşurat în Spania, la Oliva Nova. Gruparea ardeleană, pe care Universitatea Craiova o va întâlni în etapa 26 a Ligii I, a învins sâmbătă formaţia ecuadoriană CS Emelec Guayaquil cu scorul de 3-2.

Golurile românilor au fost marcate de Paulo Vinicius (’35), Adrian Păun (’37) şi George Ţucudean (’89). Adversarii au înscris prin Jose Cevallos (’21) şi Facundo Barcelo (’68).

Dan Petrescu a început cu I. Rus – Chipciu, Vinicius, Cestor, Susic – Luis Aurelio, Hoban – V. Costache, Ad. Păun, M. Pereira – L. Traore. Rezerve au fost Hindrich – D. Ciobotariu, Y. Sylla, Itu, Butean, Petrila, Golofca, Dodi, Ţucudean.

CFR a încheiat cantonamentul de la Oliva Nova cu un bilanţ de două victorii, un egal şi două eşecuri: 1-2 cu SV Holstein Kiel (Germania), 1-1 cu SV Wehen Wiesbaden (Germania), 2-1 cu Dundalk FC (Irlanda), 0-1 cu ES Setif (Algeria) şi 3-2 cu CS Emelec Guayaquil (Ecuador).

Lotul echipei ardelene a revenit sâmbătă seara la Cluj-Napoca.

În prima etapă a minireturului, CFR o va întâlni pe FCSB, în Gruia, meciul fiind programat duminică, 2 februarie, de la ora 20.00.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS