20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Nae Constantin, mulțumit de CSO Filiași după amicalul cu Pandurii

VIDEO / Nae Constantin, mulțumit de CSO Filiași după amicalul cu Pandurii

-

CSO Filiași a pierdut primul amical al iernii, 0-1 cu Pandurii Târgu Jiu, dar a arătat semne bune în multe momente. Acesta a fost jocul de debut ca antrenor principal pentru Nae Constantin și la final acesta s-a declarat mulțumit de cum a arătat echipa sa la nivelul de pregătire la care se află.

„A fost primul joc și nu pun mult aspect pe rezultat. Am urmărit alte lucruri în meciul de astăzi. Am avut și trei jucători care nu s-au pregătit cu noi… Mai e mult de lucru. Încercăm în continuare să îndreptăm lucrurile pe care nu le-am făcut cum trebuie. Sper ca de la meci la meci să arătăm mai bine. Avem un lot bun, cu care se poate lucra. Avem jucători de calitate, care pot mai mult decât au arătat până acum“, a concluzionat Nae Constantin.

Sabin Lupu a anunțat transferul lui Alex Fotescu la CSO Filiași

Sabin Lupu, unul dintre jucătorii de la care filieșenii așteaptă multe lucruri bune în retur, a afirmat după joc că i-a plăcut cum s-a mișcat CSO Filiași.

„Am făcut un joc bun. Păcat că am luat un gol pe o greșeală, dar așa se întâmplă în pregătire. Suntem și puțin obosiți, pentru că venim după o perioadă mai dificilă. Din ce am vorbit în vestiar, am tras concluzia că suntem pe un drum bun. Dar trebuie să ne pregătim ca să fie și mai bine“, a spus Sabin Lupu.

Acesta a anunțat și transferul lui Alex Fotescu, un atacant valoros, care a mai evoluat în trecut la CSO Filiași.

„Avem o concurență bună pe posturi. Suntem câte doi, trei pe fiecare post, ceea ce este un lucru bun. Am înțeles că s-a semnat și contractul cu Alex Fotescu. Îmi doream foarte mult asta, pentru că îmi este prieten. Am înțeles că o să mai vină și alți jucători. Până când o să plecăm în cantonament se va trage linie și știm cum stăm cu toții“, a menționat  Sabin Lupu.

Poiană cere răbdare

Un alt jucător important venit în această iarnă la CSO Filiași, Cristi Poiană, a declarat că e nevoie de puțin timp ca relațiile de joc să fie bune spre foarte bune.

„A fost primul meci și încă nu suntem foarte bine. Abia am început și noi pregătirea… Încă nu am făcut multe antrenamente împreună și se vede că suntem mulți jucători noi. Ușor-ușor o să ne intrăm în mână și se vor vedea și traseele și tot ce punem în practică la antrenamente“, a subliniat Cristi Poiană.

Cel de-al doilea joc de verificare pentru CSO Filiași va avea loc sâmbătă, 1 februarie. Elevii lui Nae Constantin vor juca atunci la Rovinari, cu Vulturii Fărcășești, ocupanta locului trei în Liga a IV-a Gorj.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS