5.4 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Sport Fotbal Preşedintele echipei CSO Filiaşi, Florin Spânu, la „Repriza de Sud“

Preşedintele echipei CSO Filiaşi, Florin Spânu, la „Repriza de Sud“

-

Preşedintele formaţiei CSO Filiaşi, Florin Spânu, va fi prezent în această seară în studioul Radio Sud (97.4 FM). Este invitatul lui Alexandru Vîrtosu la prima ediţie din 2020 a emisiunii „Repriza de Sud“, ce va fi difuzată de la ora 21.00.

Florin Spânu va face bilantul echipei sale din prima parte a campionatului de la Liga a III-a, seria 4. Va vorbi şi despre mişcările de trupe din această iarnă şi despre aşteptările pe care le are în retur de la Nae Constantin şi elevii acestuia.

Din discuţie nu va lipsi nici numirea lui Adrian Mutu la cârma naţionalei de tineret a României. Menţionăm că Florin Spânu este unul dintre membrii Comitetului Executiv al FRF care l-au propus şi susţinut pe „Briliant“ pentru reprezentativa U21.

În cazul în care vei rata „Repriza de Sud“ de pe calea undelor radio, GdS vă propune să ascultaţi înregistrarea emisiunii pe site-ul său, începând cu ora 22.00.

„Repriza de Sud“ se difuzează în fiecare zi de luni şi de joi, începând cu ora 21.00, pe Radio Sud (97.4 FM).

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

Corpul de control al Ministerului Sănătății face verificări DSP și SAJ Gorj

Corpul de control al Ministerului Sănătății a început verificări la Direcția de Sănătate Publică Gorj. De asemenea, controlul vizeaza și Serviciul Județean...