27.3 C
Craiova
marți, 23 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAdrian Mutu, la un pas de funcţia de selecționer al României U21

Adrian Mutu, la un pas de funcţia de selecționer al României U21

Membrii Comisiei Tehnice FRF l-au nominalizat, în cadrul ședinței de astăzi, pe Adrian Mutu pentru a deveni noul antrenor al reprezentativei de tineret a României.

Adrian Mutu are 77 de selecții în tricoul echipei naționale. Este golgeterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reușite. În cariera sa de fotbalist a evoluat la FC Argeș, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City și ASA Tg. Mureș.

Până în prezent le-a mai pregătit pe FC Voluntari și echipa U21 a lui Al Wahda. Înainte de a avea rolul de antrenor la Voluntari, în perioada 2017-2018, Adrian Mutu a fost manager sportiv în cadrul FRF. A avut în responsabilitate relația echipei naționale cu cluburile din țară și din străinătate.

Propunerea Comisiei Tehnice pentru postul de selecționer al reprezentativei U21 a României va fi dezbătută în cadrul ședinței Comitetului Executiv de marți, 14 ianuarie 2020.

România U21 ocupă locul secund în preliminariile EURO 2021, turneu găzduit de Ungaria și Slovenia. Urmează pentru tinerii tricolori duelul contra liderului Danemarca, pe 31 martie.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS