13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlexandru Băluță și-a cerut iubita de soție în noaptea de Revelion

Alexandru Băluță și-a cerut iubita de soție în noaptea de Revelion

-

Aflat în Dubai de sărbători, fostul căpitan al Universității Craiova, Alexandru Băluță, a marcat într-un stil aparte trecerea dintre ani. Avându-i alături pe Alex Mitriță, Cristi Bărbuț, Adrian Mutu, Laurențiu Reghecampf și pe finanțatorul Științei, Mihai Rotaru, fostul decar al Științei și-a cerut iubita de soție. Diana a acceptat propunerea imediat, primind aplauzele prietenilor. VEZI VIDEO!

Alex și viitoarea doamnă Băluță așteaptă și un copil, Diana urmând să nască undeva în luna aprilie 2020.

Craioveanul Alex Băluță (26 ani) și-a făcut junioratul la Academia „Gică Popescu“.  Apoi a evoluat la Chindia Târgoviște (2011-2013) și FC Viitorul (2013-2014). A fost „repatriat“ de Universitatea Craiova, club pentru care a evoluat între 2014 și 2018, bifând 124 de meciuri și 21 de goluri. Gruparea din Bănie l-a vândut apoi la Slavia Praga. Alex Băluță evoluează acum în tricoul lui Slovan Liberec, fiind împrumutat de la Slavia. Are o cotă de piață de 2.300.000 de euro.

Băluță are în palmares o Cupă a României, un campionat și o Cupă a Cehiei.

Alex Băluță a conchetat și cu loturile naționale. Are 6 convocări și 3 goluri la România U17, o apariție la România U21 și 5 meciuri jucate și un gol la prima reprezentativă.

Citește și: „U“ Craiova / Golurile alb-albaştrilor din prima parte a sezonului 2019-2020

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS