12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPavel Badea: Avem un grup bun, dar nu pentru a câştiga campionatul

Pavel Badea: Avem un grup bun, dar nu pentru a câştiga campionatul

Universitatea Craiova întâlneşte sâmbătă, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe FC Voluntari. Meciul contează pentru etapa 21 din Liga I şi este ultimul susţinut pe teren propriu în acest an. GdS a prefaţat această întâlnire cu Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova. Bădiţă ne-a declarat că elevii lui Victor Piţurcă nu trebuie să-şi privească de sus adversarii, care ocupă, ce-i drept, ultimul loc în clasament, dacă vor să nu aibă parte de vreo surpriză. Acesta le-a transmis că trebuie să uite şi meciul din optimile Cupei, de la sfârşitul lunii octombrie, când Universitatea a câştigat în fieful ilfovenilor cu 4-1, fiind convins că Voluntariul vine să-şi vândă scump pielea.

„Este un meci extrem de important. În cazul unei victorii, ai şanse de 70% să te duci în play-off. Acest meci îţi măreşte sau îţi micşorează într-un procentaj extrem de mare şansele de a merge în play-off, adică de a realiza primul obiectiv al sezonului. Aparent, este un meci la îndemâna noastră, dar am văzut că Voluntariul joacă destul de bine. În multe meciuri au avut neşansă şi, totodată, trebuie să recunoaştem că s-a echilibrat campionatul nostru şi, din nefericire, în sensul negativ. Nu sunt diferenţe atât de mari între echipele aflate în partea a doua a clasamentului faţă de primele echipe. S-au văzut destul de multe surprize şi de aceea trebuie să fim atenţi. Dacă nu se vor mobiliza exemplar şi să abordeze acest meci cu maximă seriozitate şi determinare, vom avea neplăceri. Sigur nu vom beneficia de ‘cadouri’ din partea ilfovenilor. În niciun caz nu vom avea parte de un scor mare, cum s-a întâmplat în Cupă. Va fi un meci strâns şi o victorie este imperativ necesară“, a declarat Pavel Badea.

Pavel Badea: Am mare încredere în Victor Piţurcă

Întrebat de şansele la titlu, după evoluţiile şi rezultatele oscilante de până acum, Pavel Badea a admis că lotul actual, fără îmbunătăţiri în iarnă, nu poate aduce fericirea în Bănie.

„Titlul a fost şi este un obiectiv încă nerealizat. Aducerea lui Victor Piţurcă a reprezentat un mare pas înainte în credibilitate, seriozitate şi în dorinţa de a face mare performanţă. Însă, din nefericire, nu poate să joace în locul celor care sunt acum în lotul actual. Avem un grup bun, dar nu pentru a câştiga campionatul. Am impresia că mai trebuie ceva. Nu ştiu ce, dar antrenorul ştie cu siguranţă ce i-ar mai trebui şi sigur va face ceva în acest sens. Eu am mare încredere în Victor Piţurcă!“, a punctat Pavel Badea.

Citeşte şi: Marele Balaci va avea statuie pe esplanada stadionului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS