11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalConcluziile lui Victor Pițurcă și Marius Croitoru după Craiova – Botoșani 3-1

Concluziile lui Victor Pițurcă și Marius Croitoru după Craiova – Botoșani 3-1

-

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 3-1 în partida susținută joi seară, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în fața echipei FC Botoșani. Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Vali Mihăilă (’19), Alex Cicâldău (’28) și Bogdan Vătăjelu (’90+2). Pentru moldoveni a înscris Ofosu (’39).

La finalul întâlnirii, cei doi antrenori, Victor Pițurcă, respectiv Marius Croitoru, și-au spus concluziile vizavi de joc.

Tehnicianul Științei a admis că victoria a fost obținută cu multă muncă, dar că punctele obținute sunt foarte importante. „Piți“ a menționat că la pauză le-a cerut elevilor săi să atace și să mai înscrie, nicidecum să se replieze și să apere avantajul fragil pe care-l aveau, dar că ei au preferat să conserve rezultatul.

De partea cealaltă, Marius Croitoru a considerat nedreaptă înfrângerea. El a recunoscut că echipa sa nu a mișcat în prima jumătate de oră, când a fost și „pedepsită“ de olteni. În schimb, crede că în partea secundă moldovenii au controlat vehement jocul și meritau să obțină un punct.

Conferința de presă susținută de cei doi antrenori o puteți urmări în format video.

Citește și: Victorie mult prea muncită

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS