10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVictor Piţurcă: Orice club încearcă să-şi aducă jucători pe posturile deficitare

Victor Piţurcă: Orice club încearcă să-şi aducă jucători pe posturile deficitare

Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a comentat astăzi, în cadrul conferinţei de presă, zvonurile privind interesul pentru anumiţi jucători. Astfel, Piţurcă a exclus posibilitatea ca fundaşul Andrei Miron (25 ani), de la FC Botoşani, să ajungă în Bănie. În privinţa mijlocaşului George Merloi (19 ani), de la Academica Clinceni, Piţi a spus că este un jucător interesant, dar atât.

„Impresarul lui Miron nu a fost întrebat de nimeni de la Craiova. E pur şi simplu o manipulare să-i ridice cota şi cred că ar trebui ca ziarul respectiv ar fi trebuit să se intereseze. Nimeni de la Craiova nu a făcut vreo întrebare despre jucătorul Miron. Eu nu mi-l doresc la Craiova, deci este exclus să vină“, a punctat Victor Piţurcă.

„Merloi ştiu că a marcat trei goluri în ultimul meci, a dat gol şi înainte cu Dinamo. E un jucător interesant, dar deocamdată nu s-a pus problema să vină. Până acum nu am intrat în negocieri cu niciun jucător. Nu putem spune că cerne sita în acest ultime etape din 2019. Sigur că totul depinde numai de ei. Orice club, când vine sfârşitul unui sezon încearcă să-şi aducă anumiţi jucători pe posturile deficitare. Încearcă să aducă jucători care să crească nivelul valoric al echipei. Şi noi ne gândim la lucrul ăsta, căutăm, dar deocamdată nu avem nimic concret“, a menţionat Victor Piţurcă.

Citeşte şi: Mirko Pigliacelli rămâne în afara lotului Universităţii Craiova!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS