29.6 C
Craiova
duminică, 12 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Mirko Pigliacelli rămâne în afara lotului Universităţii Craiova!

Mirko Pigliacelli rămâne în afara lotului Universităţii Craiova!

Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, nu a revenit la sentimente mai bune în privinţa lui Mirko Pigliacelli. Italianul nu va fi în lot nici la meciul cu FC Botoşani. Duelul cu moldovenii este programat joi, de la ora 18.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Tehnicianul i-a luat apărarea lui Laurenţiu Popescu. A punctat că îi acordă toată încrederea, chiar dacă acesta a avut o evoluţie nesigură la Sfântu Gheorghe.

„Nu sunt supărat pe Pigliacelli! Nu am motive să fiu supărat. Numai comportamentul lui mă va determina să iau anumite măsuri. El e la echipa a doua şi când va începe să se pregătească aşa cum trebuie să o facă un jucător sub contract al Craiovei, nu va fi niciun fel de problemă ca să revină. În ceea ce-l priveşte pe Popescu, chiar dacă vi s-a părut vouă că a făcut un meci slab, vă spun că eu nu renunţ la un jucător aşa uşor. Pigliacelli a făcut greşeli la aproape fiecare meci de când am venit eu şi i-am dat patru-cinci şanse. Credeţi că dacă Popescu a dat o pasă la adversar, e gata, îl schimb? Nu, el va apăra în continuare! E jucătorul nostru, un tânăr de perspectivă, şi îi dau şanse în continuare“, a declarat Victor Piţurcă.

Citeşte şi: Victor Piţurcă: Nu mai sunt aşa tare în gură, ca până acum

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

64,5%, rata finală de promovare la BAC. Cifra în...

Rata finală de promovare în prima sesiune...

ȘTIRI GdS

Turiști salvați de pe munte în Parâng

Trei turiști au fost salvați duminică de salvamontiștii din Gorj. Două persoane au fost recuperate din zona de...

Ministrul Muncii, pe litoral: „Supraaglomerație, e nevoie de responsabilitate”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, duminică, după mai multe vizite în localuri și cluburi de pe litoral, că a găsit mai...

Covid-19: Zeci de piețe și marketuri, controlate de polițiștii...

38 de marketuri și piețe de pe raza județului Olt au fost verificate în dimineața zilei de duminică, 12 iulie a.c., în...

Paraguayul a respins o nouă cerere de eliberare a...

Un tribunal din Paraguay a respins o nouă cerere de eliberare a lui Ronaldinho. Fostul star al fotbalului brazilian este deţinut de peste patru luni pentru utilizarea unor documente oficiale false.

Juventus, salvată de la înfrângere de Cristiano Ronaldo în...

Campioana en titre a Italiei, Juventus Torino, a remizat în extremis pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Atalanta Bergamo, sâmbătă seara, în cel mai aşteptat meci al etapei a 32-a din Serie A.

64,5%, rata finală de promovare la BAC. Cifra în...

Rata finală de promovare în prima sesiune a examenului de Bacalaureat, după soluţionarea contestaţiilor din etapa specială, este de 64,5%, a informat,...