17.1 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Antrenorul Universităţii II Craiova, Adrian Iencsi, vine la „Repriza de Sud“

Antrenorul Universităţii II Craiova, Adrian Iencsi, vine la „Repriza de Sud“

Antrenorul formaţiei secunde a Universităţii Craiova, Adrian Iencsi, va fi prezent în această seară în studioul Radio Sud (97.4 FM). Fostul fundaş al naţionalei României este invitatul lui Alexandru Vîrtosu la „Repriza de Sud“, emisiune ce va fi difuzată de la ora 21.00.

Tehnicianul de 44 de ani va face bilanţul turului de campionat de la Liga a III-a, seria 3. În discuţie va intra şi prima echipă a Universităţii Craiova, dar şi relaţia specială pe care o are cu Victor Piţurcă.

În cazul în care vei rata „Repriza de Sud“ de pe radio, GdS vă va pune la dispoziţie înregistrarea emisiunii începând cu ora 22.00.

„Repriza de Sud“ se difuzează în fiecare zi de luni şi de joi, de la ora 21.00, pe Radio Sud (97.4 FM).

Citeşte şi: Dorian Vasilică deplânge situaţia de la Tractorul Cetate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...