7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCS Cârcea a făcut instrucție cu Tractorul Cetate 2

CS Cârcea a făcut instrucție cu Tractorul Cetate 2

O altă echipă în formă din Liga a 4-a Dolj Mass este CS Cârcea. Echipa lui Alex Dicu a „bombardat” Tractorul Cetate 2 din toate pozițiile, scorul final fiind 8-0. Cu acest succes, Cărcea a urcat pe locul al doilea în clasament, cu 31 de puncte.

Gazdele nu au stat mult pe gânduri și au trecut repede în avantaj, după doar 15 minute, după reușita lui Bogdan Chirea. Până la pauză, Dicu, Bălă și Sîrmon au dus scorul la 4-0. În partea secundă Cârcea și-a continuat jocul ofensiv, chiar dacă victoria era asigurată încă din primele 45 de minute. Nou-intrații Rodeanu și Stancu au înscris de două ori fiecare și au stabilit scorul final, 8-0.

CS Cârcea: Iovănescu – Georgescu, Dicu, Dragomir, Preoteasa – Bălă, Chirea, Barbu, Vizantie, Borhot – Sîrmon.
Au mai intrat: Stancu, Rodeanu, Alămiță, Manciu.

CS Cârcea, în grafic

Antrenorul formației din Cârcea, Alex Dicu, a declarat pentru GdS că este mulțumit de elevii săi după acestă victorie. De asemenea, acesta și-a impus și un obiectiv până la întreruperea campionatului.

„Băieții au fost motivați și vor ca la finalul sezonului să fim pe unul dintre primele două locuri. Astăzi cu toții s-au autodepășit, atât ca echipă, cât și individual. Avem această perioadă de 7-8 meciuri pe care trebuie să le câștigăm. Până acum suntem în grafic și dacă vom continua așa, cu siguranță vom fi pe podium”, a spus Alex Dicu.

În etapa viitoare, CS Cârcea se va deplasa la Segarcea, iar Tractorul 2 Cetate va avea un duel puțin mai ușor, cu Recolta Ostroveni.

Poate te interesează și: Nouă goluri și suspans la maximum în UT Dăbuleni – Jiul Podari

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS