12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNouă goluri și suspans la maximum în UT Dăbuleni - Jiul Podari

Nouă goluri și suspans la maximum în UT Dăbuleni – Jiul Podari

Etapa a 14-a din Liga a 4-a Dolj Mass le-a adus față în față pe Jiul Podari și UT Dăbuleni, primele două clasate. Trupa lui Olivian Surugiu s-a impus cu scorul de 5-4, într-un meci de-a dreptul spectaculos, în care cele două formații au demostrat că sunt într-o formă bună. Această victorie îi distanțează și mai mult pe podăreni de urmăritoare.

Jocul de la Dăbuleni a fost la discreția oaspeților, care au înscris de trei ori până la pauză. Preda, Stuparu și Lisandru au punctat pentru Podari în prima repriză. Pentru gazde a marcat Andrei Duca. În partea a doua, Țuculeanu și Piciu au dus scorul la 5-1, iar victoria oaspeților devenise din ce în ce mai clară. Doar că, în ultimele 10 minute cei de la Dăbuleni au revenit incredibil în meci. Glăvan Alin, Mihnea Minuță, Marinel Muntean au înscris de trei ori, iar scorul pe tabelă era 4-5. Până la final nu s-a mai înscris, iar Jiul Podari a obținut a 12-a victorie din acest sezon.

Jiul Podari: Mecea – Gae, Dragoș, Ignat, Mihai – Crîngoiu, Rioșanu, Stuparu, Preda – Lisandru, Piciu.
Au mai intrat: Niță, Șelaru, Stuparu, Crișan.

Până în minutul 80 scorul trebuia să fie mult mai mare

Contactat de GdS, antrenorul jormației Jiul Podari, Olivian Surugiu, a concluzionat partida „nebună” de la Dăbuleni.

„A fost un meci la discreția noastră până în ultimele 10 minute, când ne-am relaxat și au apărut erorile în apărare. Au venit trei goluri rapide ale Dăbuleniului, dar am reușit să obținem victoria în cele din urmă. Până în minutul 80 scorul trebuia să fie mult mai mare, dar ăsta este fotbalul. Importante sunt cele trei puncte”, a declarat Olivian Surugiu.

În următoarea etapă, Jiul Podari va primi vizita Ișalniței. De partea cealaltă, UT Dăbuleni se va deplasa la Dunărea Calafat, ultima clasată.

Citește și: Trupa lui Zlotea s-a distrat cu Sighetu Marmației

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS