16.2 C
Craiova
joi, 24 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Mirel Rădoi: Sunt mulțumit de băieți, dar aș fi vrut un alt nivel de joc

Mirel Rădoi: Sunt mulțumit de băieți, dar aș fi vrut un alt nivel de joc

România U21 a remizat marți seară în Irlanda de Nord, dar calificarea la Campionatul European este de departe jucată. Chiar dacă în acest moment Danemarca s-a distanțat la cinci puncte în fruntea clasamentului, va urma o perioadă dificilă pentru nordici, în care vor întâlni și formația lui Mirel Rădoi, în deplasare.

La finalul partidei de la Ballymena, selecționerul naționalei de tineret, Mirel Rădoi, a concluzionat meciul și jocul prestat de elevii săi. De asemenea, acesta a declarat că și-ar fi dorit ca nivelul de joc al României din acest meci să fie mai bun.

„Nu a fost un meci prea reușit din partea noastră. Ne așteptam la această agresivitate și știam că vom avea probleme la construcție și din cauza terenului. Astăzi, am avut ocazia să vedem și alți jucători, de care altădată poate ne îndoiam. Atitudinea și determinarea intră, de asemenea, tot la capitolul de lucruri pozitive. În schimb, am intrat în jocul lor, în loc să avem mai multă răbdare pe atacurile poziționale. În acest moment, putem gandi că acest punct va fi decisiv, nu se știe niciodată. Cred că orice echipă care va veni în Irlanda va avea de muncit. Au o echipă agresivă și, dacă apuci să intri în jocul lor, vei întâmpina mari probleme. În mare parte sunt mulțumit de băieți, dar aș fi vrut ca la nivelul de joc să arătăm altfel”, a declarat Mirel Rădoi.

Rădoi, contra plecării lui Contra

Anunțul plecării de la cârma naționalei de seniori a României a lui Cosmin Contra nu este și pe placul lui Mirel Rădoi. Acesta consideră că naționala nu are nevoie de schimbări, cel puțin până la finalul partidelor din baraj.

„Cred că s-a grăbit puțin Contra când a anunțat plecarea de la națională. Dacă s-a ajuns la acest baraj, s-a ajuns pentru că băieții, împreună cu Cosmin, au reușit să adune aceste puncte. Aș fi preferat să rămână și la acest baraj. Dacă el cred că poate aduce calificarea la Campionatul European pentru România, ar fi indicat să rămână. Chiar dacă în ultima partidă a fost o diferență foarte mare de scor, până la urmă am întâlnit Spania”, a adăugat Mirel Rădoi.

Citește și: Irlanda de Nord U21 – România U21, 0-0. Petre și Mihăilă au avut milă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:03:29

Noi proteste violente în SUA. Doi polițiști au fost...

Doi polițiști au fost răniți după ce...

ȘTIRI GdS

Noi cazuri de coronavirus în Dolj

Prefectura Dolj a anunţat că în județ au fost depistate alte 31 cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus, astfel sunt...

Autoturism răsturnat pe DJ 546. O tânără a fost...

O tânără de 25 de ani a fost rănită în urma unui accident produs în acestă dimineaţă, pe DJ 546, între Slatina şi Brebeni.

Restricţii de circulaţie pe DN 7

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a anunţat că astăzi sunt impuse mai multe restricţii de circulaţie pe DN 7, în funcţie de...

Ford produce la Craiova un SUV din gama „Performance”,...

Ford introduce în producție la Craiova primul SUV din categoria Ford Performance care se fabrică în Europa, Puma ST. Versiunea Puma ST este o mașină mai sportivă și mai puternică (200 cp) și este prima din secțiunea Performance fabricată în România. 10% din din volumul de producție Puma de la Craiova va fi din gama ST.

Cum a vrut Otokar să suspende licitaţia Craiovei pentru...

Licitaţia pentru achiziţionarea a 30 de autobuze electrice cu lungimea de circa 12 metri destinate transportului public din Craiova nu a fost suspendată. S-a prelungit doar termenul de depunere a ofertelor.

O femeie şi doi copii, morţi într-un apartament cuprins...

O femeie de 52 de ani şi doi copii de 3 şi 4 ani, pe care îi avea în grijă, au decedat într-un incendiu care a cuprins un apartament din Băileşti.