10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalElevii lui Bon nu au întâmpinat probleme cu Banatul Timișoara

Elevii lui Bon nu au întâmpinat probleme cu Banatul Timișoara

Dacă juniorii de U19 au trecut de Banatul Timișoara cu un scor foarte mare, nici elevii lui Dragoș Bon nu i-au iertat pe bănățeni. A fost 5-0 pentru Universitatea Craiova U17, care s-a impus într-un meci controlat în totalitate. Partida de pe stadionul „Aripile” a contat pentru etapa a 19-a din Liga Elitelor.

La fel ca în meciul republicanilor de la U19, Universitatea Craiova a deschis scorul rapid, în minutul 8. Dragoș Popa a finalizat cu un șut plasat din centrul careului. Oltenii au mai punctat de trei ori până la pauză prin Dragoș Mitru (14), Miușescu (21) și Daniel Croitoru (36).

În partea secundă, „alb-albaștrii” nu au mai forțat și au mai înscris o singură dată, prin Dragoș Popa. De asemenea, antrenorul Craiovei, Dragoș Bon, a făcut câteva modificări în repriza a doua pentru a-i încerca și pe jucătorii care nu au prins foarte multe minute până în acest moment. S-a încheiat 5-0, iar „juveții” U17 au acumulat 41 de puncte după 19 etape.

Universitatea Craiova U17: Păusescu, Petrescu, Nețoiu, Firu, Ruican, Croitoru, Pădurețu, Mitru, Geru, Popa, Miuțescu. Antrenor: Dragoș Bon.
Au mai intrat: Niță, Balica, Miere, Militaru.

Au arbitrat: Ionuț Dogeanu – Marius Bobe, Daniel Neagu.

„Sunt mulțumit de atitudinea primului unsprezece, dar nu și de rezerve”

Tehnicianul Craiovei, Dragoș Bon, s-a arătat mulțumit de evoluția jucătorilor din primul unsprezece, dar a rămas dezamăgit de jucătorii care au intrat pe parcurs. De asemenea, acesta și-a impus și un obiectiv pentru ultimele meciuri din an.

„A fost o victorie facilă. Am controlat jocul și pot spune că sunt mulțumit de atitudinea primului unsprezece, dar nu și de evoluția jucătorilor care au intrat pe parcurs. Aștept să se ridice la nivelul titularilor și astăzi mi-au demonstrat că nu pot să se ridice la nivelul celor care se regăsesc meci de meci în primul unsprezece. Chiar dacă am avut acest avantaj mare pe tabelă, vreau să fim mult mai concentrați, mult mai dinamici și atenți la finalizare. Mergem să câștigăm cele trei puncte la Oradea. Obiectivul nostru din finalul anului este să câștigăm cele trei partide pe care le mai avem de disputat”, a declarat Dragoș Bon.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: Scor de maidan în Liga Elitelor. „U” Craiova U19 s-a distrat cu Timișoara

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS