6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRomânia – Suedia / Cosmin Contra: E normal să se vorbească despre alt selecţioner

România – Suedia / Cosmin Contra: E normal să se vorbească despre alt selecţioner

Cosmin Contra, selecționerul României, a susținut, ieri seară, o conferinţă de presă. Acesta a declarat că nu este deranjat de faptul că se vorbeşte de un înlocuitor al său. „Guriță“ s-a justificat spunând că angajamentul său cu FRF este scadent în decembrie, dacă nu se va califica la CE 2020.

„După ce se vor termina aceste două meciuri veţi vedea ce se va întâmpla. Până la sfârşitul meciului cu Spania nu am ce să zic. Contractul meu cu federaţia, dacă nu mă calific la Campionatul European, expiră în decembrie. Este un lucru firesc să se vorbească despre alţi selecţioneri, ştiindu-se faptul că acest contract se termină în decembrie dacă nu ne vom califica“, a afirmat strategul României.

Cosmin Contra: S-au făcut lucruri bune la echipa naţională

Tehnicianul este însă optimist în ceea ce priveşte şansele de calificare la Campionatul European de anul viitor:

„Prefer să cred că ne vom califica. Sunt mândru în continuare că pot să îi antrenez pe aceşti băieţi. S-au făcut lucruri bune la echipa naţională. Mi-aş dori din tot sufletul pentru cei 50.000 de suporteri, care vor veni pe stadion, să le facem o bucurie. Vreau să fim la Campionatul European. Sunt sigur că băieţii vor face tot ce le stă în putinţă şi mâine (vineri – n.r.) şi la următorul meci pentru a ne califica“.

Avem nevoie de 4 puncte



Echipa naţională de fotbal a României susține ultimele două partide din cadrul preliminariilor CE din 2020. Vineri, de la ora 21.45, întâlnește selecţionata Suediei pe Arena Naţională. Luni, 18 noiembrie, de la ora 21.45, pe stadionul „Wanda Metropolitano“ din Madrid, va da piept cu reprezentativa Spaniei.

După opt partide disputate, România ocupă locul 3 în Grupa F a preliminariilor, cu 14 puncte. Echipa noastră are nevoie de o victorie în partida cu Suedia şi un rezultat de egalitate cu Spania pentru a se califica la CE 2020.

Citește și: Mihăilă, „regele” de la Voluntari. Vezi ce a declarat jucătorul Craiovei!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS