22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihăilă, „regele” de la Voluntari. Vezi ce a declarat jucătorul Craiovei!

Mihăilă, „regele” de la Voluntari. Vezi ce a declarat jucătorul Craiovei!

România U21 a obținut joi seară o victorie extrem de importantă pentru economia clasamentului din grupa a 8-a a preliminariilor pentru Euro 2021. Tricolorii au trecut cu 4-1 de Finlanda grație lui Valentin Mihăilă, puștiul „minune” de la Universitatea Craiova. Olteanul a reușit să marcheze de patru ori în poarta lui Jaaskelainen și să aducă cele trei puncte României.

„Sunt foarte fericit pentru victorie”

Eroul tricolorilor din partida cu Finlanda a fost foarte fericit la finalul jocului și a vorbit despre seara perfectă de la Voluntari. Mai mult de atât, Mihăilă rămâne modest, chiar dacă în această seară a învins aproape de unul singur reprezentativa Finlandei.

„Sunt foarte fericit pentru victorie. Am dat 6 goluri la Voluntari, se pare că îmi priește acest stadion. Îi dedic victoria în primul rând lui Rațiu, care a avut un eveniment neplăcut în familie. Mă bucur că Victor Pițurcă a plecat mulțumit la meci. Am jucat aici cu Irlanda de Nord, le-am dat trei goluri. Sperăm să facem și acolo o partidă cel puțin la fel de bună ca astăzi. Se pare că avem o echipă bună atât defensiv, cât și ofensiv. Nu știu nimic despre acea ofertă despre care se vorbește. Eu îmi fac treaba la fel de bine și la echipa națională și la Universitatea Craiova, iar apoi vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Vali Mihăilă.

Mihăilă: Sper ca Mitriță să înscrie două goluri cu Suedia

La finalul partidei de pe teren propriu cu Irlanda de Nord, internaționalul de seniori, Alexandru Mitriță, a avut numai cuvinte de laudă la adresa juniorului Craiovei. De asemenea, noul jucător al lui New York City este unul dintre favoriții lui Valentin Mihăilă. Acesta își dorește ca idoul să să fie decisiv vineri seară, cu Suedia.

„Sper ca Mitriță să înscrie două goluri cu Suedia. El este un idol pentru mine. Îi ador stilul de joc și îmi este și un prieten foarte bun. I-am spus să-mi aducă un tricou din America, dar cu autograful lui”, a adăugat Valentin Mihăilă.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: Aleksandar Todorov a prefaţat duelul cu Universitatea Cluj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS