10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„Leii“ şi-au făcut loc în echipa etapei a 15-a. Vezi cum arată 11-le LPF!

„Leii“ şi-au făcut loc în echipa etapei a 15-a. Vezi cum arată 11-le LPF!

După mai multe runde de „secetă“, Universitatea Craiova are şi ea reprezentanţi în echipa etapei. Asta se datorează jocului bun prestat de Ştiinţa la Severin, contra lui Dinamo, meci câştigat clar, cu 4-1. Astfel, gruparea din Bănie are în „unsprezecele“ LPF doi dintre marcatorii săi din duelul cu „câinii“, în speţă Antoni Ivanov şi Andrei Ivan. De remarcat faptul că antrenorul etapei a fost desemnat în premieră Victor Piţurcă.

Iată cum arată echipa etapei a 15-a în viziunea membrilor LPF:

PORTAR:


Cătălin Căbuz (Viitorul / 23 ani). Unul dintre cei mai buni portari din acest sezon. Își ajută mult echipa, coordonarea cu linia de apărare funcționând din ce în ce mai bine.

FUNDAŞI:

Radu Boboc (Viitorul / 20 ani). Prinde pentru a treia oară echipa etapei, asta după ce a marcat din nou în Liga 1. A ajuns la două goluri şi două pase decisive în 14 apariţii.

Daniel Graovac (Astra / 26 ani). A fost imposibil de depăşit de către adversari. Intervenţiile sale au dat încredere echipei. Cu siguranţă, este un câştig pentru giurgiuveni.

Andrei Miron (FC Botoşani / 25 ani). A câştigat majoritatea duelurilor din defensivă, unde face un cuplu foarte bun cu mai tânărul Andrei Chindriş. Se află la al 6-lea sezon pe prima scenă, timp în care a strâns 163 de meciuri.

Mihai Velisar (Gaz Metan / 21 ani). Prestaţiile tânărului fundaş stânga, debutant în acest sezon în Liga 1, reprezintă o surpriză plăcută pentru microbişti. A strâns deja două goluri şi două pase decisive în 14 jocuri.

MIJLOCAŞI:

Valentin Gheorghe (Astra / 22 ani). Devenit om de bază în acest sezon, tânărul jucător al giurgiuvenilor a ajuns la șapte goluri şi este golgheterul echipei, două dintre reuşite fiind izbutite în ultima rundă.

Antoni Ivanov (Universitatea Craiova / 24 ani). A făcut cel mai bun meci în tricoul alb-albaştrilor, reuşind să şi marcheze golul care a deschis drumul Universităţii spre succes.

Constantin Budescu (Astra / 30 ani). A fost din nou fantastic! A marcat două goluri, ambele cu execuţii de clasă! A ajuns la șase reuşite în ediţia curentă şi 65 în nouă sezoane pe prima scenă.

Florin Tănase (FCSB / 24 ani). A fost omul meciului! A contribuit la prima reuşită a bucureştenilor, apoi a marcat golul victoriei. A fost a 49-a oară când a înscris în principala competiţie internă.

ATACANŢI:

Lacina Traore (CFR Cluj / 29 ani). Introducerea puternicului vârf ivorian în teren a schimbat în bine jocul ardelenilor. S-a aflat la al 50-lea joc în tricoul clujenilor, pentru care a marcat de 16 ori.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 22 ani). A fost acel jucător de la care fanii aşteaptă să facă diferenţa în astfel de partide. Un meci perfect pentru el! A marcat de două ori şi a ajuns la patru reuşite în carieră în poarta dinamoviştilor.

ANTRENORUL ETAPEI:

Victor Piţurcă (Universitatea Craiova / 63 ani). Experimentatul tehnician al oltenilor a pregătit excelent meciul, iar rezultatul final a consemnat o victorie specială pentru fanii „Ştiinţei“.

Citeşte şi: Succesul „leilor“, de la Severin, contra lui Dinamo, în imagini

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS