16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVictor Pițurcă: Prestația băieților a fost foarte bună. Vezi conferința!

Victor Pițurcă: Prestația băieților a fost foarte bună. Vezi conferința!

-

Universitatea Craiova a trecut de Dinamo cu scorul de 4-1 în epilogul etapei a 15-a, iar acest lucru a adus mult extaz în tabăra formațiie oltene. Victor Pițurcă, tehnicianul Craiovei, a vorbit la finalul partidei despre jocul prestat de elevii săi și a lămurit situația jucătorilor absenți de ceva vreme.

„Le-am spus jucătorilor că vreau să jucăm la fel cum am făcut-o cu Voluntari și să marcăm 3-4 goluri. Prestația băieților a fost foarte bună, iar acest lucru s-a văzut pe tabelă. Am avut și penalti neacordat, la fel cum s-a întâmplat și în meciurile cu FCSB și Clinceni, dar mergem mai departe”, a declarat Victor Pițurcă.

„Mateiu a fost accidentat, abia a început antrenamentele. Kelic se află în aceeași situație, în timp ce Fortes și Roman nu au prins lotul. Asta a fost decizia pentru jocul de azi. În meciul viitor, pot apărea chiar în primul unsprezece”, a precizat antrenorul Craiovei

Ivan și Mihăilă, prestații de lăudat

Andrei Ivan a reușit primele goluri după revenirea la Craiova și a avut o ecoluție foarte bună cu Dinamo. Acest lucru l-a mulțumit pe Victor Pițurcă, care a ținut să aducă laude și la adresa lui Vali Mihăilă.

„Andrei Ivan este un jucător foarte important pentru noi și pentru echipa națională. I-am spus că el va juca atacant, iar de acum înainte îl voi învăța eu mișcările pe care trebuie să le facă un vârf veritabil. Pe Mihăilă l-am învățat să nu mai alerge din prima când primește mingea. Trebuie să se ducă ca și cum trage de timp, iar apoi prinde viteză și nu îl mai prinde nimeni. Acesta va deveni un jucător mult mai valoros decât este în acest moment”, a spus Victor Pițurcă.

„Nu am fost supărat pe Vlădoiu. Acesta a fost schimbat pentru că s-a accidentat, nu pentru că a greșit. Puștiul a jucat foarte bine și după gafă, ceea ce arată multe”, a adăugat „Piți”.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: CSM Slatina, ţinută pe loc de Voluntari II

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Încep lucrările la Spitalul Regional Craiova! Ce firmă a...

Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS) a...

ȘTIRI GdS