8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRomânia - Norvegia / „Leuţii“ merg să vadă golurile lui Mitriţă

România – Norvegia / „Leuţii“ merg să vadă golurile lui Mitriţă

-

Naţionala României va disputa în această seară, de la ora 21.45 (live text pe gds.ro) pe „Arena Naţională”, duelul de ‘totul sau nimic’ cu reprezentativa Norvegiei. Partida contează pentru etapa a 8-a din grupa F a preliminariilor Campionatului European 2020.

După cum bine se ştie, România va putea avea în tribune doar copii, după sancţiunea dictată de UEFA după meciul cu Spania. La acest joc contra nordicilor sunt aşteptaţi peste 30.000 de copii, care să împingă de la spate naţionala lui Contra spre o victorie importantă.

Printre micuţii prezenţi la această partidă se numără şi aproximativ 400 de juniori ai cluburilor din Bănie, grosul fiind asigurat de „speranţele“ Universităţii Craiova. Aceştia au pornit astăzi, la prânz, de la statuia „Tunarului“ Ion Oblemenco, spre „Arena Naţională” pentru a-i susţine pe tricolori. Înainte de urcarea în autocare, alb-albaştrii au scandat şi au menţionat că îşi pun mari speranţe în Alex Mitriţă că va marca şi va „rezolva“ şi această confruntare, aşa cum a făcut-o şi în Feroe.

Citeşte şi: România, obligată să câştige cu Norvegia. Mitriţă, titular?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS