11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMirel Rădoi: Încercăm să construim o generaţie şi suntem pe un drum bun

Mirel Rădoi: Încercăm să construim o generaţie şi suntem pe un drum bun

România U21 a câștigat al doilea meci consecutiv cu 3-0 din preliminariile Campionatului European. După victoria de joia trecută cu Ucraina, scor 3-0, a urmat acum succesul categoric cu Irlanda de Nord. Trupa lui Rădoi a ridicat din nou ștacheta după jocul bun prestat în fața nordicilor și „obligă” naționala lui Contra la un rezultat mare cu Norvegia, marți seară.

Selecționerul naționalei de tineret, Mirel Rădoi, s-a arătat mulțumit de jucătorii săi după cele două partide foarte bune cu Ucraina și Irlanda de Nord.

„În momentul de faţă încercăm să construim o generaţie şi suntem pe un drum bun. Vrem să formăm un grup unit. Când jucătorii intră în teren şi respectă tricoul echipei naţionale, oricărui adversar îi va fi foarte greu. Când intri şi prin atitudinea ta demonstrezi ceva, atunci clar ţi-ai câştigat respectul”, a declarat Rădoi.

„Rezultatul arată ca şi când ar fi fost un meci uşor, dar am avut ceva emoţii înainte de partidă. Situaţia noastră a devenit mai uşoară după ce a intervenit acea eliminare. Era clar că doar minutul în care se va marca va fi oarecum necunoscut”, a adăugat selecționerul naționalei de tineret, Mirel Rădoi.

Doar victoria contează

La finalul jocului cu Irlanda de Nord, Mirel Rădoi a oferit o declarație amuzantă în legătură cu partida dintre România și Norvegia. Acesta dorește ca toate cele trei puncte să intre în contul tricolorilor, indiferent care ar fi mijloacele prin care s-ar ajunge la victorie.

„Sper sa nu se supere Cosmin pe mine, dar sper sa fie 1-0 cu Norvegia in minutul 90+6, cu gol din off-side. Sper sa castige Romania indiferent de scor”, a declarat Mirel Radoi

Partida dintre România și Norvegia se va disputa astăzi, de la ora 21.45, pe „Arena Națională” din București.

Articol scris de Tibi Cocora

Poate te interesează și: Valentin Mihăilă, evoluție de excepție în tricoul naționalei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS