9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Acasă Sport Fotbal Alexandru Mitriţă a reuşit primul hat-trick în tricoul lui New York City

Alexandru Mitriţă a reuşit primul hat-trick în tricoul lui New York City

0
Alexandru Mitriţă a reuşit primul hat-trick în tricoul lui New York City

Alexandru Mitriţă se află într-o formă incredibilă la New York. Fostul jucător al Universităţii Craiova a reuşit un hat-trick şi a contribuit decisiv în victoria cu 4-1 în faţa rivalei Atlanta.

Jucătorul român a punctat pentru prima dată în minutul 14, după ce s-a distrat cu apărarea adversă în stilul său. La nici 10 minute distanţă, în minutul 23, „Piticul” a reuşit dubla, cu un şut pe jos din centrul careului advers. În minutul 34, a venit şi al treilea gol al lui Mitri. Acesta a profitat de o respingere în faţă a portarului advers şi a îndeplinit o simplă formalitate.

Minutul 53 a adus şi golul de onoare pentru Atlanta. Pity a punctat din penalti. Meciul nu avea să se termine aici, pentru că, în minutul 87 Heber a închis tabela la 4-1. A fost succesul care le-a asigurat celor de la New York City prima poziţie în Conferinţa de Est înainte de startul play-off-ului.

De menţionat că Moralez (New York City) a ratat o lovitură de la unsprezece metri în minutul 42.

New York City: Johnson – Mataritta, Callens, Chanot, Ibeagha – Roch, Ring – Mitriţă (’63, Heber), Moralez, Tajouri (’87, Medina)- Castellanos (’90+1, Haak). Antrenor: Domenec Torrent.

Atlanta: Guzan – Gonzalez, Robinson, Pogba – Escobar (’82, Pereira), Remedi (’69, Adams), Negbe, Villalba (’71, Meram) – Pity, Hyndman – Vazquez. Antrenor: Frank de Boer.

În penultima etapă din campionatul regulat din MLS, New York City se va duela cu New England Revolution. Meciul este programat pe 30 septembrie.

Poate te interesează şi: „U“ Craiova / Bancu: Ne-am atins obiectivul în meciul cu Reșița

Articol scris de Tibi Cocora