8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCarlos Fortes a sărit din planurile lui Piţi şi a plecat în Israel (Update)

Carlos Fortes a sărit din planurile lui Piţi şi a plecat în Israel (Update)

Atacantul portughez Carlos Fortes a părăsit, până la urmă, clubul Universitatea Craiova. Lusitanul a primit o ofertă din Israel şi a decis să o accepte.

Acesta a semnat cu FC Ashod, echipă aflată pe locul şase în campionatul israelian. Fortes a declarat că motivul plecării este faptul că nu intră în planurile noului antrenor al oltenilor.

„Am avut acum o ofertă care e bună pentru mine, pentru cariera mea. Nu sunt o opţiune pentru antrenor şi vreau să joc. A vorbit cu mine (n.r. Victor Piţurcă). A fost foarte corect. Înainte să vină a zis că, dacă fac treaba bine, pot să joc. A venit o ofertă, care cred că e bună pentru mine şi cred că voi juca mai mult acolo”, a spus Fortes, la Digi.

Carlos a intrat în dizgraţia suporterilor olteni

Fotbalistul portughez a „impresionat“ la Universitatea doar prin ratările mari, în special cele din partida retur cu AEK Atena. Fortes a reuşit să marcheze o singură dată în tricoul alb-albaştrilor, cu Sabail, iar acest fapt l-a îndepărtat şi de suporterii echipei.

„Nu am făcut treaba bine. Am avut şanse mari să dau gol şi nu am făcut. E normal ca lumea să mă critice. Eu sunt profesionist, accept lucrul ăsta şi mergem înainte. Mi-a plăcut în România“, a încheiat Fortes.

Piţi a admis că are în vizor alţi atacanţi acum

În cadrul conferinţei de presă de astăzi, Victor Piţurcă a admis că Fortes nu era una dintre opţiunile sale, dar că putea rămâne la echipă ca să încerce să-l convingă că are valoare să joace la Ştiinţa.

„Fortes a avut ofertă de la o echipă din Israel. El ar fi vrut să rămână şi am avut două-trei discuţii cu el. A fost opţiunea lui să plece, nu era obligat. E deja acolo şi să vedem dacă va semna în cursul acestei zile (ieri – n.r.). Îi mulţumim pentru perioada scurtă de la Craiova. Normal că postul lăsat liber de Fortes este rezolvat. A revenit Koljic, plus că mai este şi Ivan, Mihai Roman, dar şi alţi puşti de care se leagă speranţele noastre pentru viitor. Postul este asigurat, altfel nu ar fi plecat Fortes“, a declarat Victor Piţurcă.

Carlos Fortes a venit la Universitatea Craiova de la Gaz Metan Mediaş, unde a avut evoluţii bune. Gruparea din Bănie a plătit ardelenilor pentru „dezlegarea“ lui Fortes 150.000 de euro.

Citeşte şi: Cupa României / Programul și televizările din faza şaisprezecimilor

Articol scris de Tibi Cocora

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS