10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova / Alex Cicâldău şi-a prelungit contractul

„U“ Craiova / Alex Cicâldău şi-a prelungit contractul

Oficialii Universităţii Craiova le-au oferit astăzi suporterilor un motiv de bucurie înaintea derbiului cu FCSB. Au anunţat că Alex Cicâldău şi-a prelungit contractul până în anul 2025.

„Referitor la speculațiile apărute în presa ‘de specialitate’. Precizăm că nu a existat nicio ofertă de la Bologna pentru decarul echipei noastre. Mai mult, nu a fost nici măcar o discuție și nu s-a manifestat niciun interes din partea clubului italian (…) Îi sfătuim pe cei care doresc să afle informații despre un subiect sau altul ce ține de Universitatea Craiova să facă un minim efort și să se adreseze clubului”, a menţionat clubul din Bănie, „înţepând” presa din Capitală.

Cicâldău: Sunt fericit!

La rândul său, decarul Craiovei este fericit pentru noua înţelegere cu gruparea din Bănie.
„Sunt fericit, îmi doresc să rămân mai mult timp la Știința. Nu a fost nicio problemă, așa cum am citit în mass-media. Şi chiar am ajuns la un acord pentru prelungirea contractului. Am acuzat o stare de oboseală în ultima perioadă. Asta pentru că nu am avut vacanță și nu am făcut pregătirea centralizată. Dar voi fi din ce în ce mai bun. Vorbim deseară pe teren. Forza Știința!”, a declarat Alex Cicâldău.

Universitatea Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, pe FCSB. Meciul contează pentru etapa a 9-a din Liga I.

Citeşte şi: Exclusiv / CSM Reșița – „U” Craiova, șanse foarte mari să se joace pe „Oblemenco”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS