11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalÎncă un derbi oltenesc la Liga a III-a: Flacăra Horezu - CSO Filiaşi

Încă un derbi oltenesc la Liga a III-a: Flacăra Horezu – CSO Filiaşi

Formaţiile oltene Flacăra Horezu şi CSO Filiaşi se întâlnesc sâmbătă, de la ora 17.00, într-un meci contând pentru etapa a 4-a din Liga a III-a, seria a 4-a. Cele două combatante sunt vecine de clasament după un început bun de sezon, iar o victorie le-ar putea propulsa până pe podium.

Gigi Ciurea: Mergem la Horezu să jucăm un fotbal bun

Antrenorul formaţiei CSO Filiaşi, Gigi Ciurea, priveşte cu încredere partida cu Flacăra, mai ales că nu întâmpină probleme de lot.

„Vom evolua contra unei echipe bune, care trage la promovare. Au jucători talentaţi, au demonstrat-o şi sâmbătă, la meciul cu Gilortul Cărbuneşti. Noi tratăm toate meciurile la victorie. Mergem la Horezu să jucăm un fotbal bun şi important este să nu pierdem. Avem tot lotul valid pentru acest meci, iar acest lucru este îmbucurător“, a declarat tehnicianul formaţiei CSO Filiaşi, Gigi Ciurea, pentru GdS.

Adi Popa, precaut

În tabăra cealaltă, Flacăra Horezu are un start bun de campionat, cu două victorii şi un rezultat de egalitate.

Tehnicianul gazdelor, Adrian Popa, este bucuros că elevii săi sunt neînvinşi până acum şi îşi doreşte să menţină linia ascendentă. Vâlcenii le-au învins pe Naţional Sebiş, cu scorul de 2-0 (deplasare) şi Şoimii Lipova, cu acelaşi scor, 2-0 (acasă), şi au remizat pe terenul celor de la Gilortul Târgu Cărbuneşti, scor 1-1. În plus, Horezu s-a calificat în 16-imile Cupei României, unde o va întâlni pe Astra. Cu toatea acestea, antrenorul Horezului cunoaşte forţa echipei CSO Filiaşi şi le-a cerut elevilor săi să fie precauţi.

„Ne aşteaptă un meci greu cu cei de la Filiaşi. Au în componenţă jucători valoroşi, au un început bun de campionat. I-am urmărit în ultimul timp şi am observat că au pierdut foarte greu cu FCU. Trebuie să fim concentraţi. Mai mult ca sigur nu ne va fi deloc uşor! Şi în campionatele trecute am avut meciuri grele împotriva lor şi va trebui să punem osul la treabă ca să obţinem victoria“, a precizat Adrian Popa pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS