21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Sport Fotbal „U“ Craiova - FCSB / Ion Velea va da startul partidei: „Aştept...

„U“ Craiova – FCSB / Ion Velea va da startul partidei: „Aştept un rezultat excelent“

-

Oficialii Ştiinţei au decis să-i ofere câteva momente unice lui Ion Velea în cadrul derbiului „U“ Craiova – FCSB, programat duminică, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

„Pelicanul“, unul dintre fotbaliştii marcanţi ai „Campioanei unei mari iubiri“, va da lovitura de start a derbiului, aceasta venind la o zi distanţă după împlinirea a 72 de ani.

Contactat de GdS, fostul mare fotbalist şi arbitru a declarat că îşi doreşte victoria alb-albaştrilor drept cadou, fiind de părere totodată că sezonul în curs poate fi memorabil pentru olteni.

„Aştept un rezultat excelent duminică. O victorie ar fi cadoul perfect din partea băieţilor. Mi-ar plăcea ca scorul să se apropie de cel din urmă cu 30 de ani, când a fost 6-2. Glumesc când spun că vreau un scor aşa mare, important este ca echipa noastră să câştige. E foarte bine că a venit la echipă Piţurcă, dar şi Andrei Ivan şi ceilalţi băieţi. Sigur vor fi un câştig pentru echipă. Dacă nici acum nu este anul nostru la campionat, atunci când? Eu zic că suntem o forţă!“, a declarat Ion Velea.

„Era de aşteptat să se vândă toate biletele pentru acest derbi. Publicul contează foarte mult şi mai ales al nostru“, a mai spus „Pelicanul“.

Citeşte povestea lui Ion Velea, CLICK AICI.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.