20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - FCSB / Ion Velea va da startul partidei: „Aştept un rezultat excelent“

„U“ Craiova – FCSB / Ion Velea va da startul partidei: „Aştept un rezultat excelent“

Oficialii Ştiinţei au decis să-i ofere câteva momente unice lui Ion Velea în cadrul derbiului „U“ Craiova – FCSB, programat duminică, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

„Pelicanul“, unul dintre fotbaliştii marcanţi ai „Campioanei unei mari iubiri“, va da lovitura de start a derbiului, aceasta venind la o zi distanţă după împlinirea a 72 de ani.

Contactat de GdS, fostul mare fotbalist şi arbitru a declarat că îşi doreşte victoria alb-albaştrilor drept cadou, fiind de părere totodată că sezonul în curs poate fi memorabil pentru olteni.

„Aştept un rezultat excelent duminică. O victorie ar fi cadoul perfect din partea băieţilor. Mi-ar plăcea ca scorul să se apropie de cel din urmă cu 30 de ani, când a fost 6-2. Glumesc când spun că vreau un scor aşa mare, important este ca echipa noastră să câştige. E foarte bine că a venit la echipă Piţurcă, dar şi Andrei Ivan şi ceilalţi băieţi. Sigur vor fi un câştig pentru echipă. Dacă nici acum nu este anul nostru la campionat, atunci când? Eu zic că suntem o forţă!“, a declarat Ion Velea.

„Era de aşteptat să se vândă toate biletele pentru acest derbi. Publicul contează foarte mult şi mai ales al nostru“, a mai spus „Pelicanul“.

Citeşte povestea lui Ion Velea, CLICK AICI.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS