15.5 C
Craiova
luni, 13 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal „U“ Craiova - FCSB / Ion Velea va da startul partidei: „Aştept un rezultat excelent“

„U“ Craiova – FCSB / Ion Velea va da startul partidei: „Aştept un rezultat excelent“

Oficialii Ştiinţei au decis să-i ofere câteva momente unice lui Ion Velea în cadrul derbiului „U“ Craiova – FCSB, programat duminică, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

„Pelicanul“, unul dintre fotbaliştii marcanţi ai „Campioanei unei mari iubiri“, va da lovitura de start a derbiului, aceasta venind la o zi distanţă după împlinirea a 72 de ani.

Contactat de GdS, fostul mare fotbalist şi arbitru a declarat că îşi doreşte victoria alb-albaştrilor drept cadou, fiind de părere totodată că sezonul în curs poate fi memorabil pentru olteni.

„Aştept un rezultat excelent duminică. O victorie ar fi cadoul perfect din partea băieţilor. Mi-ar plăcea ca scorul să se apropie de cel din urmă cu 30 de ani, când a fost 6-2. Glumesc când spun că vreau un scor aşa mare, important este ca echipa noastră să câştige. E foarte bine că a venit la echipă Piţurcă, dar şi Andrei Ivan şi ceilalţi băieţi. Sigur vor fi un câştig pentru echipă. Dacă nici acum nu este anul nostru la campionat, atunci când? Eu zic că suntem o forţă!“, a declarat Ion Velea.

„Era de aşteptat să se vândă toate biletele pentru acest derbi. Publicul contează foarte mult şi mai ales al nostru“, a mai spus „Pelicanul“.

Citeşte povestea lui Ion Velea, CLICK AICI.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Elevi de 10 la bacalaureat: Rămânem în Craiova

Luana Neghea şi Alexandru Meanea sunt doi...

ȘTIRI GdS

Mii de bulgari au demonstrat împotriva corupției și au...

Mii de bulgari au ieşit în stradă duminică pentru a patra seară consecutiv demonstrând împotriva corupţiei şi cerând demisia guvernului conservator al...

Elevi de 10 la bacalaureat: Rămânem în Craiova

Luana Neghea şi Alexandru Meanea sunt doi liceeni de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti“ din Craiova, care au reuşit să obţină media...

Și vindecarea va veni

Valentina Grădinaru a trecut printr/o operație grea

Ce averi au șefii de la Salubritate Craiova

Ce averi au șefii de la Salubritate Craiova. Mihai Vlad Butari, directorul general al societății, are în conturi peste 100.000 de euro.

Cele mai sănătoase gustări dintre mese

Îţi place să mănânci sănătos și nu ai idee de o gustare potrivită între mese? Gustările pot aduce nutrienți importanți organismului și...

Mai sunt decât 14 locuri la Spitalul COVID Târgu-Cărbunești

Mai sunt decât 14 paturi la Spitalul COVID Târgu-Cărbunești, pentru tratarea pacienților cu noul coronavirus. Unitatea medicală a fost desemnată de Ministerul...