16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - FCSB / Beldeanu are aşteptări mari şi şi-a pus o dorinţă

„U“ Craiova – FCSB / Beldeanu are aşteptări mari şi şi-a pus o dorinţă

Fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima, Aurică Beldeanu, a prefaţat pentru GdS derbiul „U“ Craiova – FCSB. „Vulpea“ a spus că se aşteaptă o replică foarte bună a alb-albaştrilor în jocul cu FCSB, dar că are mare încredere din partea elevilor lui Victor Piţurcă.

„Chiar dacă FCSB nu este acolo, în faţă, în clasament, tot derbi este. Mă bucur nespus că va fi un meci cu stadionul plin. FCSB vine la Craiova cu un moral mai bun după victoria cu Viitorul, deci mă aştept să fie un meci destul de greu. Am, totuşi, o premoniţie că vom câştiga.

E primul meci al lui Piţurcă, vine lume multă, iar atmosfera va fi propice unui rezultat favorabil. Sunt convins că fiecare jucător îşi doreşte victoria şi va da totul pe teren. Să ţinem cont de faptul că Piţurcă este un tip ambiţios, un antrenor priceput, care vrea multe de la jucătorii săi şi mă aştept să vedem o altă faţă a echipei. Cred că fiecare fotbalist al său vrea să-i demonstreze ce poate. Cele două săptămâni de întrerupere ale campionatului i-au venit perfect lui Piţi, pentru că a avut timp să-i cunoască şi să aşeze lucrurile aşa cum a dorit. Sunt convins că din punct de vedere tactic jucătorii vor fi bine aşezaţi în teren“, a spus „Vulpea“.

Are încredere în Ivan

Beldeanu este convins că un jucător care poate decide derbiul este Andrei Ivan:

„Este un jucător talentat, în care am mare încredere. Mă aştept să joace şi să o facă bine, pentru că el vine şi cu o sete de fotbal şi i-a fost sigur dor de publicul nostru. Este un jucător care poate să facă multe pentru Universitatea Craiova“.

Încântat de tragerea la sorţi din Cupă

Universitatea Craiova a picat cu CSM Reşiţa în 16-imile Cupei României, meciul urmând să se desfăşoare în intervalul 24-26 septembrie pe terenul divizionarei secunde. Aurică Beldeanu s-a bucurat când a primit vestea şi ne-a mărturisit că îşi doreşte mult să dea lovitura de începere, fiind jucător şi la Reşiţa în perioada 1972-1976.

„Reşiţa este o echipă la care am jucat şi eu. O să fac tot posibilul să merg acolo şi, dacă s-ar putea, aş vrea să dau lovitura de începere. Am văzut-o pe Reşiţa în sezonul trecut la tv, avea o echipă ambiţioasă. Diferenţa de valoare trebuie să-şi spună cuvântul“, a încheiat Beldeanu.

Citeşte şi: Ion Velea va da startul partidei: „Aştept un rezultat excelent“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS