10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVictorie la pas pentru CS Cârcea în prima etapă

Victorie la pas pentru CS Cârcea în prima etapă

CS Cârcea a debutat cu dreptul în noul sezon din Liga a patra. Formația lui Ionel Chirea s-a impus fără drept de apel chiar pe terenul adversarilor de astăzi, A.C.S. Recolta Ostroveni, scor 5-1.

Formația oaspete a deschis scorul după doar 11 minute, prin Lucian Bornot, care a finalizat fără probleme din interiorul careului. A urmat o serie de trei ocazii foarte mari pentru Cârcea, bara fiind de fiecare dată ținta principală. În minutul 40, Chircan a ratat o lovitură de la 11 metri, dar a reuşit în cele din urmă să dubleze avantajul formației sale la un minut distanță.

Repriza secundă a debutat cu al doilea gol al lui Bornot, în minutul 53, pentru ca scorul să capete proporții pe final. Robert Bălă a reuşit o dublă pentru Cârcea în minutele 83 şi 86, în timp ce Dogaru a izbutit golul de onoare pentru formația din Ostroveni.

Recolta Ostroveni: Breazu – Irimia, Bocea, Georoceinu, Ciurea – Nicolici (’53, Ignat), Stoian – C. Popescu, Cosma, Marin – Toboş. Antrenor: Stan Biţă.

CS Cârcea: Galan – Georgesc, Bălă, Chircan, Dragomir – Nuţă (’77, Băluţă), Sandu, Barbu – Rodeanu (’75, Preoteasa), Strmon, Bornot. Antrenor: Ionel Chirea.

Cartonaşe galbene: Stoian ’70, Toboş ’63 / Băluţă ’80.

Au arbitrat: Dan Buzărnescu – Adrian Roşoga, Cristian Vlad.

Pentru CS Cârcea va urma partida de pe teren propriu contra nou promovatei Poiana Mare. Meciul este programat pe 31 august, de la ora 11:00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS