17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Sport Fotbal Victorie la pas pentru CS Cârcea în prima etapă

Victorie la pas pentru CS Cârcea în prima etapă

-

CS Cârcea a debutat cu dreptul în noul sezon din Liga a patra. Formația lui Ionel Chirea s-a impus fără drept de apel chiar pe terenul adversarilor de astăzi, A.C.S. Recolta Ostroveni, scor 5-1.

Formația oaspete a deschis scorul după doar 11 minute, prin Lucian Bornot, care a finalizat fără probleme din interiorul careului. A urmat o serie de trei ocazii foarte mari pentru Cârcea, bara fiind de fiecare dată ținta principală. În minutul 40, Chircan a ratat o lovitură de la 11 metri, dar a reuşit în cele din urmă să dubleze avantajul formației sale la un minut distanță.

Repriza secundă a debutat cu al doilea gol al lui Bornot, în minutul 53, pentru ca scorul să capete proporții pe final. Robert Bălă a reuşit o dublă pentru Cârcea în minutele 83 şi 86, în timp ce Dogaru a izbutit golul de onoare pentru formația din Ostroveni.

Recolta Ostroveni: Breazu – Irimia, Bocea, Georoceinu, Ciurea – Nicolici (’53, Ignat), Stoian – C. Popescu, Cosma, Marin – Toboş. Antrenor: Stan Biţă.

CS Cârcea: Galan – Georgesc, Bălă, Chircan, Dragomir – Nuţă (’77, Băluţă), Sandu, Barbu – Rodeanu (’75, Preoteasa), Strmon, Bornot. Antrenor: Ionel Chirea.

Cartonaşe galbene: Stoian ’70, Toboş ’63 / Băluţă ’80.

Au arbitrat: Dan Buzărnescu – Adrian Roşoga, Cristian Vlad.

Pentru CS Cârcea va urma partida de pe teren propriu contra nou promovatei Poiana Mare. Meciul este programat pe 31 august, de la ora 11:00.

Gds Sport
Gds Sporthttps://www.GdS.ro
GdS Sport îşi propune să abordeze toate domeniile sportive, naţionale şi internaţionale, păstrând deontologia cu care v-a obişnuit.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.