Acasă Sport Fotbal Ivan Martic a intrat în echipa etapei a 6-a

Ivan Martic a intrat în echipa etapei a 6-a

-

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat astăzi lista cu jucătorii care au impresionat în runda a 6-a din Liga I. Universitatea Craiova are şi ea un reprezentant în primul „unsprezece“, după trei etape de „secetă“. Performerul Ştiinţei este fundaşul dreapta Ivan Martic, care a oferit pasa de gol pentru Bancu în disputa de la Botoşani.

Iată cum arată echipa etapei a 6-a:

PORTAR:

Bela Fejer (Sepsi OSK / 24 de ani) – Intervenţiile sale au contribuit la primul punct scos de Sepsi din duelurile cu CFR Cluj şi l-au propulsat pentru a doua rundă la rând în echipa etapei.

FUNDAŞI:

Ivan Martic (U Craiova / 28 de ani) – A dovedit şi în duelul cu FC Botoşani ca este unul dintre cei mai în formă fundaşi dreapta din campionat. Şi-a trecut în cont a doua pasă de gol din acest sezon.
Cosmin Frăsinescu (Poli Iaşi / 34 de ani) – Veteranul ieşenilor a fost din nou la înâlţime. Pe lângă jocul perfect din defensivă, a şi înscris un nou gol în tricoul studenţilor moldoveni.
Mihai Leca (Chindia / 27 de ani) – Om de bază în defensiva târgoviştenilor, a făcut un joc bun în apărare. În plus, a marcat un gol într-un moment foarte important în prelungirile primei reprize.
Mihai Velisar (Gaz Metan / 20 de ani) – După ce runda trecută a izbutit prima pasă decisivă în CASA Liga 1, în etapa a 6-a a bifat şi întâiul gol, venit în urma unei acţiuni personale spectaculoase.

MIJLOCAŞI:

Dumitru Cardoso (Gaz Metan / 27 de ani) – A fost cel mai bun de pe teren! A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. Este un fotbalist care poate creşte nivelul jocului ardelenilor.
Florian Loshaj (Poli Iaşi / 23 de ani) – A făcut o mare risipă de efort la centrul terenului. După ce a înscris în poarta deţinătoarei titlului chiar în meciul de debut (13.07.2019, CFR Cluj – Poli 1-1), şi-a trecut numele pe tabelă şi contra vicecampioanei!
Dylan Flores (Sepsi OSK / 26 de ani) – A marcat un gol superb, direct din lovitură liberă. A fost a opta reuşită în 37 de meciuri strânse în principala competiţie internă din România.
Cătălin Golofca (FC Botoşani / 29 de ani) – Are un început de sezon foarte bun, dovadă fiind reuşitele ofensive din cele cinci jocuri în care s-a aflat pe teren: un gol, chiar în ultima rundă, două pase decisive şi un penalti scos.

ATACANŢI:


Gabriel Debeljuh (FC Hermannstadt / 22 de ani) – A marcat în prelungiri golul care le-a adus sibienilor toate cele trei puncte. A fost a doua sa reuşită din acest start de campionat.
Cristian Cherchez (Chindia / 28 de ani) – Simbolul actualilor târgovişteni a fost omul care a adus Chindiei prima victorie în Casa Liga 1. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI:


Mihai Teja (Poli Iaşi / 40 de ani) – Deşi lotul a suferit multe modificări în pauza competiţională, moldovenii continuă parcursul formidabil din acest început de campionat, cel mai bun din istoria studenţilor ieşeni, iar un rol esenţial îl are Mihai Teja pentru că a ştiut să-i pună în valoare pe jucători.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.