Acasă Sport Fotbal Craioveanul Adrian Stoian a semnat cu Livorno

Craioveanul Adrian Stoian a semnat cu Livorno

-

Mijlocaşul Adrian Stoian a semnat cu echipa italiană AS Livorno Calcio, a anunţat astăzi, pe Twitter, clubul din Serie B.

Originar din Craiova și crescut de Academia „Gică Popescu“, fotbalistul de 28 de ani era liber de contract după ce s-a despărţit la începutul lunii iulie de FCSB. Pentru Stoian aceasta a fost prima experienţă la nivel de seniori în România.

Adrian Stoian a fost transferat de AS Roma de la gruparea de la „Hanul Doctorului“ în 2008. A evoluat acolo în 28 de meciuri la nivelul echipei Primavera şi într-o singură partidă în Serie A. El a fost împrumutat, între 2010 şi 2012, la Pescara şi AS Bari, iar în vara lui 2012 a ajuns la Chievo Verona. După un sezon petrecut la Verona a fost împrumutat, pe rând, la Genoa, Bari şi Crotone, iar cu ultima echipă a semnat un contract definitiv în vara anului 2015. A adunat 95 de partide în Serie A şi doua meciuri pentru echipa naţională a României.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.