Acasă Sport Fotbal Nicușor Bancu: Suntem bucuroși că nu am pierdut

Nicușor Bancu: Suntem bucuroși că nu am pierdut

-

Căpitanul Universității Craiova, Nicușor Bancu, s-a arătat mulțumit de remiza de la FC Botoșani, scor 1-1, și a punctat că dacă echipa sa nu era obosită altul ar fi fost deznodământul.

„Nu am început bine, am primit gol, dar până la urmă am egalat și în repriza secundă eu zic puteam să mai înscriem, pentru că am dominat. Ei au avut decât la final câteva faze pe fondul nostru de oboseală, dar, per-total, eu zic ce este un scor echitabil. Se vede că suntem obosiți. Suntem 8-9 jucători care am evoluat în aproape toate meciurile și acest lucru se simte. Să joci într-o lună și ceva 9-10 meciuri este foarte greu. Suntem bucuroși că nu ne-am accidentat și că nu am pierdut astăzi aici. Știam că Botoșani este neînvinsă, că are jucători foarte buni și ne așteptam la un meci atât de greu. Suntem bucuroși că nu am pierdut, dar dacă eram noi odihniți altfel de fotbal arătam. Am făcut un egal acum, dar data viitoare o să spargem gheața și o să câștigăm“, a spus Bancu.

Întrebat de meciul cu Astra, programat vineri, de la ora 21.00, Bancu s-a arătat optimist.

„O să vină și victoriile, dar a fost greu, pentru că am jucat din trei în trei zile. La Atena puteam să câștigăm lejer cu 6-1… La câte ocazii am avut acolo ne-au felicitat cei de la AEK și ne-au spus că meritam să mergem mai departe. Din păcate, în fotbal, dacă nu marchezi nu ai cum să câștigi. Acolo am suferit noi, la finalizare. Cu Astra este un meci de trei puncte și trebuie să adunăm cât mai multe dacă vrem să ne batem sus“, a încheiat Bancu.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.