10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiverpool şi Chelsea, confruntare cu trofeul pe masă la Istanbul

Liverpool şi Chelsea, confruntare cu trofeul pe masă la Istanbul

Formaţiile britanice Liverpool şi Chelsea Londra se vor întâlni în această seară, de la ora 22.00 (Digi Sport 1, Look Plus, Telekom Sport), pe stadionul „Beşiktaş Park“ din Istanbul (Turcia), în Supercupa Europei.

„Cormoranii“, deţinătorii Ligii Campionilor, nu vor putea miza pe portarul Alisson şi pe fundaşul Nathaniel Clyne, ambii accidentaţi.

„Fiecare echipă știe cum joacă cealaltă. Anul trecut, ne-am întâlnit de trei ori. Fiecare a câștigat câte un joc și a fost şi o remiză. A fost destul de echilibrat şi cred că aşa va fi şi acum“, a declarat Fabinho.

Acesta a fost completat de vicecăpitanul James Milner: „Cred că Supercupa Europei este un trofeu special de câștigat. Cred că este o modalitate bună de a începe sezonul dacă putem câștiga un trofeu. Este mai multă ‘argintărie’ pentru club“.

În noua ediţie de campionat, în prima rundă, Liverpool a debutat fericit, câştigând pe teren propriu cu 4-1 în faţa lui Norwich.

Lampard are mari probleme de lot

De partea cealaltă, Chelsea, câştigătoarea Ligii Europa, are mai multe motive de îngrijorare decât Liverpool în privinţa lotului. Antrenorul Frank Lampard nu va putea utiliza nu mai puţin de cinci fotbalişti, în speţă fundaşii Reece James şi Antonio Rudiger, respectiv mijlocaşii Callum Hudson-Odoi, Ruben Loftus-Cheek şi Marco van Ginkel. Sub semnul întrebării este şi brazilianul Willian.

„Avem între 25 și 30 de jucători la dispoziţie. Fiecare gândește diferit, are o personalitate diferită şi lucrează ușor diferit. Treaba mea este să-i fac să joace de plăcere şi să-i determin să câştige“, a comentat Frank Lampard.

„Rivalitatea este mare, cu atât mai mult că la mijloc este şi un trofeu. Va fi un joc foarte greu şi tensionat“, a spus mijlocaşul Pedro.

Chelsea a început cu o înfrângere drastică sezonul în Anglia, a pierdut cu 4-0 pe terenul lui Manchester United.

Partida din Turcia va fi arbitrată de Stéphanie Frappart (Franţa), ajutată de asistentele Manuela Nicolosi (Franţa) şi Michelle O’Neill (Irlanda) şi de rezerva Cuneyt Cakır (Turcia). Asistent video a fost desemnat Clément Turpin (Franţa).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS