21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDramatism în Scoția. CFR a trecut de Celtic după un meci nebun

Dramatism în Scoția. CFR a trecut de Celtic după un meci nebun

Celtic și CFR Cluj au oferit marți seară un joc spectaculos, cu multe goluri și faze importante. Ardelenii au scris istorie după victoria cu scorul de 4-3 de pe terenul lui Celtic.

Campioana României a început foarte bine jocul și nu a cedat presiunii de pe Celtic Park. Mai mult, ardelenii au reușit să deschidă scorul în minutul 27, după ce Deac a fructificat o centrare venită de pe partea stângă. Clujenii au intrat în avantaj la pauză şi deja speranţele unei calificări în play-off crescuseră considerabil.



O repriză de neuitat


În partea secundă, gazdele au început în forță și au întors rezultatul în minutele 51 și 61, după golurile lui Forrest și Edouard. Din acel moment, misiunea clujenilor părea imposibilă. Omrani a restabilit egalitatea în minutul 74, dintr-o lovitură de la 11 metri. Gazdele de pe Celtic Park nu au pierdut vremea şi au trecut din nou în avantaj două minute mai târziu. Elevii lui Dan Petrescu au sperat până la final și, drept răsplată, Omrani a readus speranțele în tabăra clujenilor în minutul 80.
Cireașa de pe tort a fost oferită chiar de George Țucudean. Atacantul intrat în partea a doua a jocului a adus victoria echipei sale în minutul 90+7, după un lob excelent peste portarul Bain.

CFR a dat peste cap calculele și a reușit să revină de două ori pe tabelă, fapt care demonstrează că această calificare este pe deplin meritată.

Celtic: Bain – Elhamed, Ajer, Simunovic – Forrest, Brown (’88, Bayo), Ntcham (’83, Griffiths) , McGregor – Christie, Edouard, Johnston (’75, Morgan). Antrenor: Neil Lennon.

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Bordeianu, Aurelio (’78, Păun), Djokovic, Deac – Omrani (’84, Mureșan), Rondon (’46, Țucudean). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonașe galbene: Elhamed ’41 / Rondon ’40, Deac ’63, Arlauskis ’88.

Au arbitrat: Andris Treimanis – Haralds Gudermanis, Aleksejs Spasjonnikovs.

În play-off-ul Ligii Campionilor, CFR Cluj se va duela cu Slavia Praga. Prima manşă va fi săptămâna viitoare, în Gruia, iar returul la o săptămţnă distanţă, în Cehia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS