12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUpdate: meciul AEK Atena - „U“ Craiova se vede şi la TV

Update: meciul AEK Atena – „U“ Craiova se vede şi la TV

UPDATE: AEK Atena – „U“ Craiova, live AICI.

UPDATE, ora 15.00:

Oficialii clubului Universitatea Craiova au fost anunţaţi în urmă cu puţin timp că meciul cu AEK, de la Atena, a fost adjudecat de postul de televiziune Look Plus. Jocul ar putea fi transmis şi de Digi, clubul având acum doar confirmarea verbală.

„Am primit confirmarea din partea postului Look TV. Şi-a dat acordul şi Digi, dar nu au apărut încă hârtiile. Ne bucurăm mult că meciul va fi văzut de toţi suporterii Ştiinţei“, a declarat directorul de marketing al Universităţii Craiova, Sabin Hera, pentru GdS.

Partida AEK Atena – Universitatea Craiova, contând pentru manşa a doua a turului trei preliminar al Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 21.00.

…..

Ştire iniţială:

Meciul din manşa a doua a turului III preliminar al Ligii Europa dintre AEK Atena şi Universitatea Craiova, care va avea loc joi, 15 august, de la ora 21:00, pe stadionul „Oaca Spros Louis”, nu se va transmite la TV în România. Meciul nu figurează încă în grila posturilor care transmit în general partidele, deşi unele au anunţat că sunt interesate.

Oficialii clubului nu exclud ideea ca până la urmă, pe ultima sută de metri, să fie cumpărat dreptul de transmitere de către televiziunile din România.

După ce au pierdut în prima manşă pe teren propriu, oltenii se deplasează la Atena fără presiune şi cu speranţa unui rezultat pozitiv. Elevii lui Corneliu Papură au încredere că rezultatul din tur va putea fi întors, chiar dacă în ultimul timp forma fizică le-a dat bătăi de cap.

„Mergem la Atena să jucăm fotbal. Putem să marcăm două goluri acolo, dar ca să ne calificăm trebuie să facem un meci perfect”, a declarat Alexandru Ioniţă.

„În fotbal este posibil orice, s-au maivăzut răsturnări de scor. Vom intra pe teren cu AEK fără nicio presiune şi trebuie să jucăm fotbal”, a spus Valentin Mihăilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS