29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCSM Slatina a câștigat la pas amicalul cu Alexandria

CSM Slatina a câștigat la pas amicalul cu Alexandria

Nou promovată în Liga a III-a, CSM Slatina se pregătește intens pentru noul sezon competițional. Trupa lui Mihai Ianovschi a susținut sâmbătă, pe stadionul „1 Mai“, cel de-al patrulea amical al verii. Alb-roșii s-au impus clar, cu 2-0, în fața colegei de serie CSM Alexandria, ambele goluri fiind marcate în partea secundă a întâlnirii.

Cel care a deschis scorul a fost Alexandru Capătă, acesta finalizând cu șut la colțul lung o incursiune frumoasă a lui David Oprescu (’60).

Cea de-a doua reușită a fost semnată de Daniel Turlea, care a reluat imparabil din marginea careului mic, după o centrare venită de la Militaru (’83).

CSM Slatina: Grecu – Militaru (’46, Alex Capătă), Scheau (’46, Cotigă), Preda (’46, Manea), Dan Popescu (’65, Bogdan Panait) – Vasile Gheorghe (’65, Ov. Popescu), Toma Bodri (’46, Necșulescu) – David Oprescu (’75, Radu Constantin), Dorin Toma (’75, Daniel Turlea), Cosmin Căpățînă (’75, Luca Bodri) – Grigore Ceapă (’46, Capătă).

Este al doilea meci consecutiv când CSM Slatina nu primește gol, primul fiind consumat miercurea trecută, în compania Unirii Bascov, pe care a învins-o cu 3-0. Gruparea slătineană a mai înregistrat în jocurile de pregătire o victorie, 2-0 cu Viitorul Dăești, și o înfrângere, 1-3 cu Rapid București.

CSM Slatina a susținut și un joc oficial, în prima fază a Cupei României, dar a părăsit competiția după ce a fost învinsă de cealaltă reprezentantă a județului Olt de la Liga a III-a, Vedița Colonești, cu 3-1.

Ultimul joc amical al verii pentru CSM Slatina va avea loc sâmbătă, 17 august, când pe stadionul „1 Mai“ va veni echipa secundă a Universității Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS