10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCSM Slatina a surclasat-o pe Unirea Bascov

CSM Slatina a surclasat-o pe Unirea Bascov

Formaţia CSM Slatina a înregistrat a doua victorie din perioada de pregătire premergătoare startului noii ediţii de campionat din Liga a III-a. Trupa lui Mihai Ianovschi s-a impus de o manieră categorică, scor 3-0, în amicalul susţinut miercuri seară, pe stadionul „1 Mai“, în faţa grupării argeşene Unirea Bascov.

Nou promovata grupare olteană a deschis scorul în minutul 10, prin Grigore Ceapă, care a primit o pasă excelentă de la Ovidiu Popescu, l-a driblat pe portar în marginea careului mic și a trimis în poarta goală, informează pagina de facebook a grupării de pe malul Oltului.

La 10 minute distanţă s-a marcat dintr-o fază asemănătoare. Ceapă l-a avut servant de data aceasta pe Necșulescu, a întors un adversar în careu și a şutat imparabil de la 6 metri. Acesta a fost şi rezultatul pauzei.

Ultima reuşită a formaţiei CSM Slatina s-a înregistrat în minutul 52, când după un atac poziţional prelungit mingea a ajuns la Dorin Toma, iar acesta a scuturat plasa cu un șut de la 16 metri.

Mai sunt două teste de susţinut

Mihai Ianovschi a început meciul cu Bascov cu următorul unsprezece: Simion Velcu – Mircea Scheau, George Cotigă, Cristian Preda, Marius Grigore, Ovidiu Popescu, Toma Bodri, Radu Constantin, Radu Necşulescu, Cosmin Căpăţână, Grigore Ceapă.
Pe parcurs au mai intrat: Nicuşor Grecu – Marian Manea, Bogdan Panait, Dan Popescu, Vasile Gheorghe, David Oprescu, Dorin Toma, Luca Bodri, Daniel Turlea şi Alexandru Capătă.

Acesta este cel de-al patrulea joc al verii pentru noua echipă a Slatinei şi, totodată, al treilea amical. În primele două teste, gruparea de pe malul Oltului a înregistrat o victorie, 2-0 Viitorul Dăeşti, şi o înfrângere, 1-3 cu Rapid Bucureşti. CSM a susţinut şi un joc oficial, în turul întâi al Cupei României, dar a fost eliminată de Vediţa Coloneşti, după ce a cedat pe teren propriu cu 3-1.

În programul de pregătire al formaţiei CSM Slatina din această vară mai figurează încă două partide de verificare până la startul Ligii a III-a. Primul va avea loc sâmbătă, 10 august, de la ora 11.00, tot pe stadionul „1 Mai“, cu FCM Alexandria, iar cel de-al doilea pe 17 august cu Universitatea II Craiova, ora nefiind momentan cunoscută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS