17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Sport Fotbal „U” Craiova - AEK Atena se poate vedea pe esplanada Sălii Polivalente

„U” Craiova – AEK Atena se poate vedea pe esplanada Sălii Polivalente

-

În urma incidentelor din partida retur cu Honved Budapesta din turul II preliminar al Ligii Europa, UEFA a sancţionat-o pe Universitatea Craiova cu trei etape de suspendare. Astfel, meciul tur contra grecilor de la AEK Atena se va juca cu porţile închise.

Oficialii clubului oltean s-au gândit totuşi la o soluţie ca să aducă suporterii mai aproape de echipă. Aceştia au anunţat pe pagina oficială de facebook că joi, începând cu ora 19.15, meciul dintre „U” Craiova şi AEK Atena poate fi urmărit pe un ecran amplasat în faţa Sălii Polivalente.
„Joi, începând cu ora 17:00, ne vedem la #FanZone pe esplanada Sălii Polivalente. De la ora 19:15 îi susținem pe alb-albaștri în Universitatea Craiova – AEK Atena și urmărim meciul pe un ecran amplasat în fața Sălii Polivalente. Împreună într-o atmosferă ca pe stadion, să ne audă și „leii” din teren”.

Gds Sport
Gds Sporthttps://www.GdS.ro
GdS Sport îşi propune să abordeze toate domeniile sportive, naţionale şi internaţionale, păstrând deontologia cu care v-a obişnuit.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.