22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetPanayiotis Yiannaras: „Noi am primit ceea ce am meritat din acest joc“

Panayiotis Yiannaras: „Noi am primit ceea ce am meritat din acest joc“

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova au avut parte de un meci de uitat, chiar în Sala Polivalentă. Alb-albaștrii au pierdut în fața echipei din Timișoara cu scorul de 83-66, la capătul unui meci în care oaspeții au controlat ostilitățile în totalitate.

La finalul disputei, antrenorul Craiovei, Panayiotis Yiannaras, s-a declarat dezamăgit de prestaţia elevilor săi în special în prima repriză, când s-au reuşit doar 26 de puncte.

„Ei au jucat mai bine şi au câştigat. Baschetul este un sport corect, deci noi am primit ceea ce am meritat din acest joc. În prima repriză am fost absenţi de pe parchet, parcă nu am existat. Cred că după trei victorii băieţii au crezut că formează o super echipă, dar, din păcate, nu este deloc aşa. Noi trebuie să ne îmbunătăţim rapid jocul, să muncim pentru fiecare minge. Trecând peste prima parte, în repriza secundă am încercat să revenim, am făcut un sfert mai bun, dar nu a fost suficient. Am plătit, practic, pentru cele 20 de minute extrem de slabe de la startul jocului“, a declarat Panayiotis Yiannaras.

SCMU Craiova face 7-2 după această partidă, iar Timișoara urcă la 8-1.

Citeşte şi: Baschet / Nu ne-a ieșit nimic! Eșec la scor pentru olteni în fața Timișoarei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS