12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / SCMU Craiova primeşte vizita Oradei în Sala „Ion Constantinescu“

Baschet / SCMU Craiova primeşte vizita Oradei în Sala „Ion Constantinescu“

-

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova revin în prim plan în acest weekend, cu unul dintre cele mai tari meciuri din această etapă a Top 10 LNBM. Formaţia pregătită de Vitaly Stepanovsky va întâlni pe teren propriu puternica grupare a Oradei, sâmbătă, de la ora 19.00. Un aspect important de menţionat este faptul că disputa nu va putea fi urmărită live în Polivalentă, ci în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“.

Disputa din Bănie va fi una mai mult decât interesantă, dat fiind faptul că ambele echipe sunt în formă, iar victoria este foarte importantă. Oradea este prima în clasament, la egalitate de puncte cu UBT Cluj şi cu un singur eşec în acest campionat, în timp ce Craiova este pe locul al 10-lea, ultimul din Top 10, dar cu un meci în minus disputat, cel cu Dinamo. În cazul unei victorii atât sâmbătă, cât şi în jocul restant, oltenii au şanse foarte mari să se claseze pe locul al 4-lea înaintea play-off-ului.

Stepanovsky: „Facem tot posibilul să câştigăm“

În cadrul unui interviu, antrenorul Vitaly Stepanovksy a prefaţat duelul cu Oradea şi a mărturisit că se bucură de faptul că echipa sa se descurcă foarte bine şi fără Watson, indisponibil pentru acest final de sezon.

„În primul rând jucăm contra unei echipe foarte puternice, cu multă experienţă şi care este lider în campionat la ora actuală. Au jucat multe sezoane în aceeaşi formulă, cu mici schimbări, iar antrenorul este acolo de mai bine de 10 ani. Trebuie să fim pregătiţi, în primul rând, să facem tranziţia defensivă aşa cum trebuie. Din păcate nu jucăm în sala noastră, ci într-alta mai mică, dar tot acasă suntem, aşa că trebuie să facem tot posibilul să câştigăm.

Am câştigat la Timişoara şi cel mai mult contează că ne-am descurcat foarte bine fără Watson, care, din păcate, ne va lipsi în acest sezon. Am demonstrat că putem juca cu toată lumea şi că formăm o echipă puternică. Îl aşteptăm pe Watson la echipe, este printre cei mai importanţi jucători pe postul său şi ne ajută mult“, a spus Vitaly Stepanovksy.

Citeşte şi: Handbal / Aplecaţi capul, e ruşine naţională! România, prestaţie caraghioasă în Feroe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tineri amendați pentru că au dat jos un banner...

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați,...

ȘTIRI GdS