20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / SCMU Craiova s-a oprit în semifinalele Cupei României! UBT Cluj, „nucă“ tare

Baschet / SCMU Craiova s-a oprit în semifinalele Cupei României! UBT Cluj, „nucă“ tare

SCMU Craiova s-a oprit, sezonul acesta, în semifinalele Cupei României. Formaţia alb-albastră a cedat la Constanţa în faţa campioanei UBT Cluj, scor 88-64 la capătul unui meci dominat în totalitate de ardeleni. Astfel, în urma acestui rezultat, oltenii au părăsit în penultimul act competiţia unde anul precedent disputa finala.

Prima repriză a meciului a fost una extrem de modestă pentru olteni, în special în începutul acesteia. Multele erori neforţate, pasele greşite sau în picior şi bâlbâielile au făcut ca UBT să se desprindă în meci destul de lejer, chiar din primele 10 minute. Scorul ar fi fost ceva mai strâns după primul sfert dacă nu ar fi existat gafele copilăreşti, dar, într-un final, Clujul a câştigat actul întâi cu 20-12. Nimic nou nu s-a întâmplat nici în sfertul secund, în plus fiind doar punctele ceva mai multe.

Fără prea multe reuşite nici după pauză

Reveniţi de la vestiare, alb-albaştrii parcă au început să mişte ceva mai mult şi să arate ca o echipă. Singura problemă a fost că adversara este de un nivel foarte bun, iar misiunea de revenire în meci a fost imposibilă. Sfertul al treilea a adus cele mai multe puncte, dar a fost câştigat tot de clujeni, ce-i drept, la limită, scor 25-23. Startul ultimelor 10 minute a fost foarte bun pentru craioveni, care au avut un run de 7-1. Acest mic avantaj, mai mult moral, a fost anihilat imediat de două „triţe“ ale clujenilor, care deja îşi asiguraseră, oarecum, victoria. Până la final diferenţa a tot crescut în favoarea campioanei, care merge în finala Cupei României după 88-64.

Patrick Richard a fost MVP-ul partidei și a totalizat 18 puncte și 6 recuperări. Karel Guzman l-a urmat cu 13 puncte. Cortez Edwards a fost cel mai bun jucător al oltenilor, cu 14 puncte, 5 recuperări și 3 assist-uri. Tot 14 puncte a avut și George Blaj-Voinescu.

Citeşte şi: Prea greu la Bistriţa! SCM Craiova a cedat la 8 goluri pe un teren complicat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS