6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalPrea greu la Bistriţa! SCM Craiova a cedat la 8 goluri pe un teren complicat

Prea greu la Bistriţa! SCM Craiova a cedat la 8 goluri pe un teren complicat

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a avut parte de un nou meci complicat în Liga Florilor. Duminică, la Bistriţa, gruparea din Bănie a cedat cu scorul de 36-28, la capătul unui meci în care gazdele nu le-au acordat nicio şansă fetelor lui Burcea. Partida a contat pentru etapa a 16-a din Liga Naţională.

Prima repriză a fost una de coşmar, în care nimic nu a ieşit din niciun punct de vedere. Dacă ofensiva a fost la un nivel extrem de slab, nici în apărare nu au excelat oltencele, luând nu mai puţin de 16 goluri în 30 de minute. La cabine s-a intrat cu scorul de 16-6! În partea a doua, lucrurile s-au mai reglat în tabăra craiovencelor, iar golurile au început să apară. Problema, însă, a fost că şi Bistriţa a continuat să tot marcheze, iar revenirea a fost imposibilă. La final, SCM a trebuit să se recunoască învinsă, scor 36-28.

SCM Craiova: Curmenț, Sousa – Krpez 13, Cace 5, Vâlcan 3,  Rodrigues 2, Bak 2, Andrei 2, Colac 1, Țicu, Jipa, Joao, Șelaru. Antrenor: Bogdan Burcea.

În urma acestui rezultat, SCM Craiova a coborât un loc în Liga Florilor şi se află pe 8. În etapa următoare, oltencele joacă pe teren propriu cu Dunărea Brăila.

Citeşte şi: Handbal / „U“ Craiova a cedat în duelul din campionat de la Piteşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS