10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSCMU Craiova a învins Ploieștiul și se apropie și mai mult de prezența în Top 5

SCMU Craiova a învins Ploieștiul și se apropie și mai mult de prezența în Top 5

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova a obținut, miercuri seară, o victorie importantă în fața formației Petrolul Ploiești, scor 71-61 și astfel se apropie destul de mult de îndeplinirea obiectivului, și anume prezența în Top 5. Partida a contat pentru etapa a 16-a din LNBM.

Partida a fost, per total, una destul de săracă în puncte, ambele echipe având procentaje dezastruoase în special de la trei puncte. S-a mers cap la cap o bună perioadă de timp, până în sfertul patru, când oltenii au pus piciorul pe accelerație și s-au distanțat decisiv. Dacă primul act a fost câștigat la limită de Craiova, scor 15-14, cel secund a fost adjudecat de formația vizitatoare la două puncte. Astfel, la cabine s-a intrat cu un avantaj minim al ploieștenilor, scor 32-31.

Trupa lui Stepanovski a făcut ca înainte de ultimele 10 minute rezultatul de pe tabelă să fie egal, iar cele două echipe să pornească, practic, din același punct. Mijovic și Edwards au fost jucătorii de bază pe finalul partidei, ei contibuind la cele mai importante faze ofensive. În cele din urmă, SCMU Craiova a adăugat alte 23 de puncte în cont, iar la final victoria le-a revenit fără doar și poate.

Milivoje Mijovic a fost omul meciului cu 23 de puncte, 14 recuperări și 2 pase decisive. Watson și Edwards au contribuit cu 9 puncte fiecare pentru gazde.

Cu două jocuri rămase de disputat, oltenii se află pe locul al 5-lea, cu 22 de puncte, dar și cu un joc mai puțin decât Petrolul, adversara din această rundă. În etapa următoare, mai exact sâmbătă, alb-albaștrii vor avea un meci teoretic mai facil la Tg. Jiu.

Citește și: ​Patricia Țig, accidentată, a pierdut duelul cu Zhang din primul tur de la AO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS