7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetGreu pe două „fronturi“! SCMU Craiova a cedat şi în deplasarea de la Piteşti

Greu pe două „fronturi“! SCMU Craiova a cedat şi în deplasarea de la Piteşti

Echipa masculină de baschet a Craiovei nu a avut parte de un meci prea bun la Pitești, în campionat. Formația alb-albastră a pierdut cu scorul de 79-71 și a bifat cel de-al doilea eșec în actualul sezon al LNBM. Se pare că, deocamdată, este complicat ca echipa să țină pasul pe două fronturi, având în vedere că planurile din acest an din FIBA Europe Cup sunt destul de mari.

Problema principală a primei reprize, în special, nu a fost neapărat că echipa nu a reuşit să puncteze prea mult, ci maniera în care Piteștiul a marcat coș după coș și s-a distanţat decisiv în meci. Elevii lui Stepanovski nu au mișcat în prima parte, pe care au cedat-o neverosimil, scor 53-37. În primele 10 minute s-a jucat mai de la egal la egal, dar actul secund a fost unul de uitat cât mai repede posibil.

Startul sfertului al treilea a adus Craiova într-o formă ceva mai bună, iar revenirea părea că nu mai este atât de complicată. Înainte de ultimele 10 minute de joc, scorul era 65-58 pentru gazde, iar soarta partidei nu era încă pecetluită. Actul al patrulea a adus şi cele mai puţine puncte şi de o parte şi de cealaltă, iar SCMU nu a avut puterea de a întoarce scorul. S-a încheiat 79-71 pentru Argeş, iar acum trupa din Bănie se focusează 100% pe duelul de miercuri, din grupele FIBA, cu suedezii de la Norrkoping.

Disputa dintre SCMU Craiova şi Norrkoping va avea loc în Sala Polivalentă, miercuri, de la ora 19.00. Până în prezent, SCMU are două victorii, acasă cu CSO Voluntari şi în deplasare la Crailsheim (Germania).

Citește și: SCM Craiova a muncit, dar Gloria Buzău a fost, per total, echipa mai bună

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS