5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / SCMU Craiova și Balkan Botevgrad și-au împărțit victoriile în amicalele din Bănie

Baschet / SCMU Craiova și Balkan Botevgrad și-au împărțit victoriile în amicalele din Bănie

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova a înregistrat o victorie și un eșec în cele două jocuri de verificare din Bănie, cu Balkan Botevgrad, din această săptămână. Au fost primele două meciuri disputate acasă în noua formulă, până în prezent baschetbaliștii olteni bifând și alte amicale pe teren străin.

În prima dispută cu Balkan, din Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, SCMU s-a impus cu scorul de 82-70. Marcatorii Craiovei din acel joc au fost: Flanningan Demonte (19 puncte), Shawn Hopkins (16 puncte), Dimitrije Nikolic (15 puncte), Edwards Cortez (14 puncte), Giordan Watson (11 puncte), Bogdan Țibîrnă (7 puncte)

Vineri, duelul s-a mutat în Polivalentă, iar câștig de cauză a avut Balkan. Formația bulgară a câștigat cu 96-83, iar dubla dintre cele două echipe s-a terminat cu câte o victorie pentru fiecare. În această dispută, punctele Craiovei au fost aduse de către: Dimitrije Nikolic (25), Giordan Watson (16), George Alexandru Vlad (15), Shawn Hopkins (13), Cortez Edwards (5), Bogdan Țîbîrnă (5) și Demonte Flannigan (4).

Următoarele meciuri amicale pentru SCM U Craiova o să fie în cadrul Memorialului „Elemer Tordai“, de la Sibiu (20-21 septembrie).

Citește și: SCMU Craiova a încheiat pe doi Memorialul „Georgel Ziguli”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS