19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSCMU Craiova a încheiat pe doi Memorialul „Georgel Ziguli”

SCMU Craiova a încheiat pe doi Memorialul „Georgel Ziguli”

Finala Memorialului „Georgel Ziguli” a avut loc luni seară, în Trivale, iar SCMU Craiova şi FC Argeş Piteşti au oferit un spectacol baschetbalistic demn pentru o competiţie amicală. La final, câştig de cauză a avut formaţia gazdă, care s-a impus cu scorul de 73-67 şi s-a bucurat alături de fanii prezenţi la Sala Sporturilor. De partea cealaltă, SCMU se mulţumeşte cu locul al doilea la această ediţie, cu un trofeu, dar şi cu ceva mai multă experienţă acumulată după două jocuri de pregătire.

În finală, pentru Craiova au punctat Hopkins (16 p), Țibîrnă (15), Cortez (14), Nikolic (7), Demonte (7), Watson (6), Vlad (2).

Reamintim că în primul joc al Memorialului, formaţia lui Vitaly Stepanovski a trecut la pas de Steaua Bucureşti, scor 72-51.

Pentru SCMU Craiova vor urma alte două partide amicale, doar că, de această dată, adversar va fi o echipă din exterior. Joi, de la ora 18.00, în sala „Ion Constantinescu“ şi vineri, la ora 13.30, în Polivalentă, alb-albaştrii se vor duela cu Balkan Botevgrad.

Citeşte şi: SCMU Craiova a făcut instrucţie cu Steaua la Memorialul „Georgel Ziguli”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS